Home Știri Salonul Auto București & Accesorii este organizat între 10 și 15 octombrie la Romexpo

Salonul Auto București & Accesorii este organizat între 10 și 15 octombrie la Romexpo

de Vlad Micu

Salonul Auto București & Accesorii ajunge la cea de-a 20-a ediție și marchează în acest an o altă bornă istorică, 30 de ani de la primul salon auto organizat în România. Evenimentul va avea loc între 10 și 15 octombrie în pavilionul B2 de la Romexpo și în zona exterioară adiacentă.

 

La ediția din acest an vor fi prezentate în premieră națională diverse modele a unor producători. Mit Motors expune întreaga gamă Kia, fiie că vorbim de modele hibride, plug-in hibride sau electrice, dar vedeta este apariția în România a modelului EV6 GT ce livrează o putere de 585 CP, un cuplu de 740 Nm și accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde. Standul va include și o gamă de vehicule comerciale ușoare complet electrice SAIC Maxus, Maxus eDeliver 3 și Maxus eDeliver 9.

 

Honda România vine la salon cu noua gamă de vehicule electrificate, ce include premierele modelelor CR-V, ZR-V și e:Ny1. Am avut ocazia să participăm la lansarea internațional a noului CR-V și veți putea citi în revistă mai multe detalii despre versiunea plug-in hibrid care este primul model de acest gen făcut de Honda pentru piața europeană. Pe lângă vehicule pe patru roți, niponii vor prezenta și o întreagă gamă de scutere de 125 cc ideale pentru mobilitatea urbană.

 

Cei de la DAB Auto vor fi prezenți la Salon cu nu mai puțin de cinci mărci: Alfa Romeo, Fiat, Hyundai, Jeep, Mitsubishi. Vedeta din gama Hyundai este noua generație de Kona, iar la standul Jeep va fi de interes Noul Grand Cherokee. Grupul Automobile Bavaria va și prezent atât cu modele Mini, cât și BMW rulate prin divizia Bavaria Used. Pe lângă acestea, se adaugă în premieră la Salonul Auto București și prezența noului brand auto, INEOS Grenadier.

 

La standul SMT va fi prezentat în premieră națională și primul model electric al mărcii Subaru, SUV-ul Solterra. De asemenea, aici va putea fi admirată și întreaga gamă SsangYong, inclusiv modele noi precum Torres sau Korando E-Motion.

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.