Home ȘtiriSaloane Auto Salonul Auto de la Munchen va avea loc între 6 și 12 septembrie

Salonul Auto de la Munchen va avea loc între 6 și 12 septembrie

de Răzvan Măgureanu
salonul auto Munchen

Salonul Auto de la Munchen va avea loc pe 6-12 septembrie și deja și-au anunțat participarea toți producătorii germani.

Primul salon auto din Europa după perioada de pandemie va fi cel de la Munchen, care înlocuiește tradiționalul salon auto de la Frankfurt. Salonul de la Munchen se va desfășura în același sistem cu cel de la Frankfurt, adică o dată la doi ani, în anii impari, alternativ cu salonul de la Paris. Ultimul salon auto din Europa a avut loc în toamna lui 2019 la Frankfurt, cele d ela geneva din primăvara lui 2020 și Paris în toamna lui 2020 fiind anulate.

Din cauza pandemiei, salonul de la Munchen nu se va bucura de o prezență la fel de largă precum era în anii trecuți la Frankfurt însă deocamdată toți producătorii germani și-au anunțat prezența. Astfel, nu vor lipsi Mercedes, BMW, Audi, Porsche, VW.
Lista participanților este întregită de Renault, Hyundai, Ford, Polestar și câțiva producători chinezi.

În schimb, majoritatea mărcilor din grupul Stellantis vor lipsi: Peugeot, Citroen, Alfa Romeo, Jeep și Fiat. Se pare însă că Opel, care este totuși o marcă germană, ar dori să participe, Munchen fiind un moment important unde ar putea expune noul Opel Astra. De asemenea, producătorii japonezi nu au anunțat încă nimic privind participarea la salonul auto de la Munchen.
În ceea ce privește premierele, este de așteptat ca Mercedes să expună în premieră mondială noile Mercedes EQE și SL.

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?