Home MagazinReportaje Scott Eastwood şi BMW în “Overdrive”. Proiecţie exclusivă pentru fani la Paris şi Berlin

Scott Eastwood şi BMW în “Overdrive”. Proiecţie exclusivă pentru fani la Paris şi Berlin

de

Vedeta de la Hollywood Scott Eastwood şi BMW sunt din nou împreună în mijlocul acţiunii: BMW furnizează o întreagă flotă de modele diferite pentru noul film “Overdrive” în care Scott Eastwood deţine rolul principal. Fanii au avut ocazia de a vedea “Overdrive” în avanpremieră cu ocazia proiecţiilor exclusive de la Paris şi Berlin, la care au participat Eastwood şi BMW, pe măsură ce BMW continuă să-şi extindă parteneriatul cu industria cinematografică.

Produs de specialistul filmelor de acţiune Pierre Morel (Taken), “Overdrive” oferă acţiune explozivă, în ritm fulminant, cu o doză considerabilă de umor. Scott Eastwood (Snowden, Suicide Squad, Fast8: The Fate of the Furious) şi Freddie Thorp (The Head Hunter) interpretează rolurile a doi fraţi, alături de protagonistele rolurilor feminine, Ana de Armas (Blade Runner 2049, War Dogs) şi Gaia Weiss (Vikings). De asemenea, în film mai apar Simon Abkarian (The Cut) şi (Point Break, James Bond 007 – Casino Royale). Scenariul este semnat de Michael Brandt şi Derek Haas, cei care au mai creat scenarii şi pentru alte filme de succes precum “Wanted” şi “2 Fast 2 Furious”.

În film apar numeroase automobile BMW şi o motocicletă BMW R nineT. Noul BMW M3 îşi demonstrează agilitatea sportivă şi performanţele în scena de deschidere, plină de acţiune. Spectaculosul BMW Seria 6 Gran Coupé este automobilul cu care cei doi fraţi evadează în numeroase ocazii în “Overdrive”. Noul BMW Seria 4 Cabriolet, emblematicul BMW i8 şi modelul de epocă BMW 327 apar şi el în peliculă.

Scott Eastwood a fost foarte încântat: “Să filmez cu automobilele BMW a fost incredibil! BMW 327 este un model vintage superb şi nu poţi să nu fi impresionat de el. Să mergi pe capota M3 este ca şi cum ai călări o bestie şi simţi dinamismul maşinii, oarecum similar cu cel al noului BMW Seria 5 cu care am lucrat anterior”.

Hollywood star Scott Eastwood and BMW in “Overdrive”. (06/2017)

Colaborarea dintre “Overdrive” şi BMW a fost perfectă, ţinând cont de atracţia puternică a filmului în rândul tinerilor şi a pasionaţilor de automobile. Povestea atractivă, cu urmăriri în viteză între maşini şi momente de umor, se potriveşte perfect cu filosofia principală a BMW, “Plăcerea de a conduce”. Accentul pe care scenariul îl pune pe dinamismul, performanţele şi estetica automobilului scoate şi mai mult în evidenţă marca.

De asemenea, BMW va utiliza cooperarea cu “Overdrive” în comunicarea sa din lumea întreagă. Pe lângă diferite motive în print şi online, precum şi o reclamă TV, canalele social media ale BMW, care se bucură de un real succes, vor juca un rol important. Clienţii BMW vor fi invitaţi şi la alte proiecţii locale.

“Overdrive” este următorul pas în cooperarea de succes pe care BMW o are cu actorul şi modelul Scott Eastwood. BMW a lucrat deja cu americanul în campania internaţională “BUSINESS ATHLETE” pentru noul BMW Seria 5. A fost o combinaţie care a funcţionat bine: Scott Eastwood este un martor fresh şi tânăr. Ambiţia şi dinamismul lui se potrivesc foarte bine mărcii BMW.

“Reunirea lui Scott Eastwood cu BMW, în sudul frumos la Franţei, a fost o modalitate deosebită de a spune povestea autentică a mărcii BMW”, explică Uwe Dreher, director de comunicare brand BMW, BMW i şi BMW M. “Sunt încrezător că fanilor le va plăcea să vadă spectaculosul BMW M3 evoluând alături de atractivul BMW Seria 6 Gran Coupé.”

Scott Eastwood, Freddie Throp and the BMW M3 in “Overdrive”. (06/2017)

BMW Group şi-a clădit un nume ca partener de încredere al unor proiecte de film şi TV prin angajamentul extins în domeniul cinematografiei şi al entertainmentului. Automobilele şi motocicletele BMW Group sunt văzute cu regularitate în blockbustere majore internaţionale precum seria “Mission: Impossible”, dar şi în producţii mai mici precum “Overdrive”.

De asemenea, BMW este un partener tradiţional al Directors’ Guild of America, ale cărei premii anuale pentru activitate remarcabilă în TV şi cinema sunt printre cele mai prestigioase din industrie şi sunt considerate o previziune de încredere a Academy Awards (Oscar).

Mai mult, BMW este activ şi pe scena filmelor în sine din când în când, aşa cum o dovedeşte noua lansare a legendarei serii de scurtmetraje “BMW Films”, intitulată “The Escape”. Pilotul-cult Clive Owen se află încă o dată la volanul unui BMW şi scapă dintr-o situaţie dificilă într-o palpitantă urmărire de maşini.

Povestea “Overdrive”

Doi fraţi charismatici şi îndrăzneţi, Andrew (Scott Eastwood) şi Garrett Foster (Freddie Thorp), sunt hoţi experţi de maşini, specializaţi în cele mai exclusiviste şi scumpe piese de colecţie. Ca echipă experimentată, spiritul lor de aventură nu cunoaşte limite. Căutând noi provocări pe Riviera Franceză, ei îl iau în vizor pe gangsterul local Jacomo Morier (Simon Abkarian), a cărui colecţie de maşini rare şi nepreţuite intenţionează să o fure. Doar că Morier se dovedeşte a fi un adversar imprevizibil şi îi provoacă pe fraţi să-şi demonstreze talentul excepţional prin furtul celei mai apreciate maşini de la adversarul său Max Klemp (Clemens Schick), totul într-un interval de timp stabilit. Începe o cursă contracronometru, cu răsturnări neaşteptate şi multă adrenalină…

“Overdrive” intră în cinematografele din lumea întreagă la finalul lunii iunie 2017.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.