Home Știri Teste cu premii în rețeaua Opel

Teste cu premii în rețeaua Opel

de

Sub numele de Testul Învingătorilor, potențialii clienții vor avea posibilitatea să facă teste cu premii în rețeaua Opel, modelele germane vedetă fiind Insignia și Crossland-X. Astfel, cei care vor testa noile modele Opel Insignia și Crossland X, în perioada 22-23 septembrie vor putea câștiga unul din cele douăzeci și șase de drive teste de weeekend cu unul din modelele testate, iar cei care achiziționează un model Crossland X sau noul Opel Insignia pot câștiga o vacanță în Mauritius.

„Cele două modele care au ajuns în această vară în centrele Opel din țară aduc tehnologii noi în segmentele din care fac parte. Opel are ca obiectiv democratizarea tehnologiilor de vârf disponibile, de regulă, în segmente premium.” afirmă Cristian Milea, Country Director Opel România. „Lansarea Crossland X marchează intrarea Opel într-un nou segment SUV, aflat în plină expansiune. Un alt SUV Opel, Grandland X, va fi lansat în România pâna la sfârșitul anului. Noul model va consolida un portofoliu Opel de SUV-uri, complet și extrem de competitiv.”

Opel Insignia

Conectivitatea, nivelul ridicat de confort, sisteme de siguranță de top, opțiunea de tracțiune cu vectorizarea cuplului, motorizările performante și scaunele ergonomice cu certificare AGR sau ultima generație a sistemului de iluminare, IntelliLux LED® matrix  sunt doar câteva din motivele pentru care, la scurt timp de la lansarea din această vară, peste 50.000 de clienți au decis să aleagă noul Opel Insignia.

De asemenea, noul vârf de lance al mărcii Opel se dovedește a fi popular nu doar în rândul clienților, ci și al jurnaliștilor de specialitate din Europa. Conform rezultatelor testelor în care a fost comparat cu diverse modele concurente, ce au fost publicate recent, Insignia dovedește că Opel a descoperit din nou formula câștigătoare, câștigând opt din cele 13 teste comparative (62%).

Opel Crossland X

Noul-venit oferă facilități tehnolgice fac șofatul mai confortabil și mai ușor.  Sistemul de iluminare frontală adaptivă (AFL) cu faruri LED, afișajul de pe parbriz și camera video pentru marșarier cu vedere panoramică, la 180 de grade, împreună cu sistemul de asistenţă la parcare, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, asistentul pentru menţinerea benzii de circulaţie, sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere și sistemul pentru monitorizarea unghiului mort sunt doar câteva exemple.

Modelul dispune de o gamă variată de propulsoare eficiente cu putere cuprinsă între 81 și 130 CP. Ca și noul Insignia, Opel Crossland X, a înregistrat peste 50.000 de comenzi la scurt timp de la lansarea sa în Europa.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.