Home Lifestyle Trupa Vunk a susținut un concert exclusiv pentru șoferi de Renault Zoe.

Trupa Vunk a susținut un concert exclusiv pentru șoferi de Renault Zoe.

de Dan Scarlat

Renault România a organizat un inedit concert prin live streaming, urmărit în mașină. Evenimentul a fost unul aparte, ținând cont de restricțiile și măsurile de protecție impuse de autorități, în contextul actual. Invitații s-au aflat în locații diferite, însă au fost conectați audio și video, bucurându-se de aceeași experiență, dar de la distanță, fiecare în mașina sa, un vehicul Renault ZOE pus la dispoziție de serviciul de car sharing Spark.

“Într-o perioadă în care ne este din ce în ce mai dor de cei dragi și de momentele memorabile pe care le trăiam în fiecare an, am dorit să le oferim invitaților un concert electrizant marca Renault ZOE pentru a le arăta că și în 2020 poți să îți iei energie 100% pozitivă! Concertul VUNK transmis prin live streaming în vehiculele Renault ZOE puse la dispoziție de partenerul nostru, SPARK, ne-a arătat că putem trăi clipe frumoase în care să fim interconectați, chiar și online!” a declarat Elena Apostol, Director Comunicare Externă Groupe Renault România.

Într-un mod plastic, Renault ZOE a intențioat să arate că, la finele acestui an, chiar dacă bateriile tuturor se apropie de limita de jos și tindem să funcționăm pe battery saving mode, este imperativ să încheiem 2020 într-un mod pozitiv. ‘’Low energy’’ poate fi starea generală momentului, dar întotdeauna trebuie să găsim soluții pentru a ne încărca cu energie.

Vedetele și influencerii invitați la eveniment, fiecare la volanul unui Renault ZOE, exact asta au făcut: s-au încărcat cu energie și au avut și un moment surpriză, un concert VUNK exclusiv pentru ei. Evenimentul a avut două componente principale: un drive test cu Renault ZOE în București, către destinații diferite și un concert inedit ce a avut loc în momentul în care invitații au ajuns în locurile lor preferate.

În colaborare cu serviciul de car sharing Spark, fiecare invitat a avut parte de propriul Renault ZOE. Cei 10 invitați au fost conectați prin live streaming cu celelalte mașini, dar și cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, și chitaristul Gabriel Maga. Și pentru ca petrecerea să fie cât mai interactivă, chiar dacă invitații s-au aflat la distanță unii de ceilalți, în fiecare vehicul au fost așteptați de kit-uri electrizante pentru a se bucura de concertul exclusiv!

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.