Home Motorsport Un avion în culorile BMW Motorsport în Red Bull Airrace

Un avion în culorile BMW Motorsport în Red Bull Airrace

de

Ambasador al gamei BMW M, Mélanie Astles, cvintuplă campioană a Franţei la acrobaţie aeriană şi prima femeie participantă la Red Bull Air Race, îşi începe sezonul 2017 la comenzile noului său avion în culorile BMW Motorsport.

Ambasador al gamei BMW M, Mélanie Astles, cvintuplă campioană a Franţei la acrobaţie aeriană şi prima femeie participantă la Red Bull Air Race, îşi începe sezonul 2017 la comenzile noului său avion în culorile BMW Motorsport.

Noul avion al lui Mélanie – Extra 330 sc -, o bijuterie tehnologică cu o greutate mai mică de 600 de kg, este capabil să zboare graţie motorului cu şase cilindri ce dezvoltă 315 CP. Aparatul este unul foarte apreciat în cursele de acrobaţie aeriană şi modelul este campion en-titre.

Când Mélanie revine pe pământ, ea se întâlneşte cu un alt model cu motor cu şase cilindri, BMW M4 Pack Compétition, care dezvoltă 450 CP şi care este capabil să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 4,0 secunde.

Motivaţia şi experienţa lui Mélanie i-au permis, în 2016, să concureze pentru prima dată în celebra competiţie Red Bull Air Race, o disciplină exigentă pentru pilot în care controlul avionului este primordial pentru a trece printre pilonii gonflabili la viteze de aproape 400 km/h.

Pentru campioana franceză, sezonul se anunţă palpitant, cu un palmares deja remarcabil.

Palmaresul lui Mélanie Astles

  • 3 titluri de campioană a Franţei la categoria “avion cu două locuri”
  • Campioană “Excellence” a Franţei, la Falaise, în 2014
  • Campioană “Unlimited” a Franţei, la Epernay, în 2015
  • Locul al doilea la Openul “Advanced” al Franţei, la Châteauroux, în 2014
  • Locul întâi la feminin şi locul al nouălea din 51 de participanţi la Campionatele Europene “Advanced”, la Radom (Polonia), în 2013
  • Locul întâi la feminin şi locul al şaptelea din 66 de participanţi la Campionatele Mondiale “Advanced”, la Dubnica (Slovacia), în 2014
  • A cincea femeie din lume la nivel “Unlimited”
  • Locul al doilea în etapa Red Bull Air Race de la Indianapolis şi prima femeie din istorie care a obţinut o clasare pe podium în disciplină

Mélanie Astles figurează pe lista sportivilor de înalt nivel încă din 2010. Este membră a echipei “Unlimited” a Franţei, campioană mondială la toate categoriile, la Châteauroux, în 2015.

Red Bull Air Race debutează pe 10-11 februarie la Abu Dhabi şi are în calendarul acestui an 8 evenimente pe 3 continente.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.