Home Promo Un român va conduce uzina de vehicule Dacia

Un român va conduce uzina de vehicule Dacia

de

Uzina Vehicule şi Uzina Mecanică şi Şasiuri, cele două mari fabrici situate pe platforma industrială Dacia, au noi directori, începând cu luna octombrie 2013. Cea care produce vehicule va fi condusă de Cornel Olendraru, care îl înlocuieşte pe Charles Morillo.

foto_Dacia_4.000.000

Conducerea Uzinei Mecanică şi Şasiuri va fi asigurată de Philippe Nottez. Managementul celei din urmă a fost asigurat, timp de un an de zile, între 2012 şi 2013, de Cornel Olendraru.

Se pregătește un facelift pentru Dacia Logan

Cornel Olendraru, în vârstă de 43 de ani, s-a alăturat Dacia în anul 2010, în funcţia de director  fabricaţie Uzina Mecanică şi Şasiuri, ulterior devenind directorul acesteia. În prezent, preia responsabilităţile de management ale Uzinei Vehicule de la Charles Morillo, care iese la pensie. Cornel Olendraru va coordona activitatea celor 8400 de angajaţi ai Uzinei Vehicule Dacia.

Prețuri pentru Dacai Duster facelift

Philippe Nottez, în vârstă de 54 de ani, lucrează la Renault din anul 1984 şi are o experienţă solidă în fabricaţie, în diverse uzine ale grupului. Nottez îl înlocuieşte în funcţia de director al Uzinei Mecanică şi Şasiuri pe Cornel Olendraru şi va coordona activitatea a 3800 de salariaţi.

Uzina Vehicule asigură producţia modelelor din gama Dacia, Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway şi Duster, cu ajutorul a 8400 de salariaţi, din care 40% sunt femei. Cadenţa zilnică a uzinei este de 1390 de vehicule. Industrializarea celor cinci modele se desfăşoară în patru mari departamente – presaj, caroserie, vopsitorie şi montaj.

 

Articole similare

Comentarii închise.