Home Știri (Video) Audi TT devine mai rafinat, „vecinii” de la Lambo au cifre de sărbătorit

(Video) Audi TT devine mai rafinat, „vecinii” de la Lambo au cifre de sărbătorit

de Aurel Niculescu

La două decade de la apariția originalului coupé/roadster TT, Audi a decis că este timpul pentru apariția facelift-ului pentru cea de-a treia generație – unul subtil la nivel de design, ca de obicei, menit să nu epateze și să distragă atenția de la îmbunătățirile tehnologice.

Așadar, dacă nu sunteți fani acerbi ai micului model sport, veți avea nevoie cu siguranță de o lupă și de veleități de detectivi pentru a detecta rapid schimbările de stil – ele există cu siguranță, însă ideea generală a designerilor a fost de a rafina, nu de a schimba. Noutatea este reprezentată de apariția pachetului exterior „S line”, iar jantele opționale au de acum dimensiuni între 18 și 20 inch, în timp ce compania a adăugat și trei noi culori exterioare: cosmos blue, pulse orange și turbo blue (S line).Versiunile de propulsie pentru noul TT sunt 40 TFSI, 45 TFSI și 45 TFSI Quattro – toate bazate pe o motorizare de 2 litri turbo în patru cilindri care livrează 197 CP / 320 Nm sau 245 CP / 370 Nm, în funcție de versiune fiind legate la o transmisie manuală cu șase trepte sau S Tronic cu șapte rapoarte și tracțiune integrală Quattro. Vârful de gamă este reprezentat de versiunea TTS – 306 CP și 400 Nm, cu S Tronic și Quattro standard. Producătorul are inclusiv două ediții speciale – „Audi TT 20 years”, cu o producție de doar 999 exemplare, cealaltă fiind mai larg răspândită sub forma TT „S line competition”.


În schimb, vecinii de concern de la Lamborghini au de sărbătorit ceva elemente matematice: recent au fost fabricate exemplarul cu numărul 8000 al seriei Aventador și 11.000 al modelului Huracan. Primul, un Aventador S Roadster, vopsit în culoarea Grigio Telesto a ajuns la un client din Japonia, în timp ce Huracan-ul Blue Nethuns a rămas acasă, fiind creat pentru un utilizator italian.
https://youtu.be/AsJKJ4iGsrw

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.