Home Știri (Video) Lambo și Mercedes ne oferă teasere și „ceva” motive clasice aniversare

(Video) Lambo și Mercedes ne oferă teasere și „ceva” motive clasice aniversare

de Aurel Niculescu

Mercedes-Benz a dat startul aerodinamic campaniei de promovare premergătoare introducerii oficiale a noului Clasa A Sedan, în timp ce Lamborghini se joacă între Aventador SVJ și creațiile aniversare pentru sărbătorirea celor 50 de ani de existență.

Ținând cont de existența modelului Clasa A Sedan în China – în versiune cu ampatament mărit – apariția modelului și pe alte piețe, în varianta cu lungime normală nu era nicidecum o surpriză. Drept pentru care germanii nici nu ascund design-ul caroseriei – ci aleg să se concentreze pe alte puncte forte: cum ar fi coeficientul aerodinamic de doar 0,22, considerat a fi baremul de record pentru automobilele în trei volume (și deținut de Mercedes CLA 180 CDI BlueEfficiency).Lamborghini în schimb continuă campania de pre-promovare a noului Aventador SVJ, „copilul teribil” gândit cel mai probabil pentru a recâștiga titlul de cel mai rapid automobil de producție pe Nurburgring Nordschleife. Noul episod a fost filmat tot pe Iadul Verde, însă de această dată italienii se concentrează pe aspecte tehnice – Jota se pare că va sosi cu cel mai bun raport putere/greutate, deci o valoare peste cea de 2,03 kg / CP oferită de Aventador SV.


În același timp, aripa clasică a companiei este ocupată până peste cap cu pregătirile aniversare – Lambo sărbătorește 50 de ani de existență și cu ajutorul unui tur prin Italia, realizat cu modele restaurate. Lamborghini Polo Storico a anunțat recenta finalizare a lucrărilor de restaurare la două modele clasice – Espada și Islero – ambele aparțin Muzeului Lamborghini și compania din Sant’Agata Bolognese le va trimite „la plimbare” cu ocazia turului aniversar.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.