Motorsport Știri Video

(Video) M135i este M Performance, O-Team este Zafira Life

(Video) M135i este M Performance, O-Team este Zafira Life

Doar ce ne-a dezvăluit cea de-a treia generație Seria 1 și BMW deja vrea să îi facă fericiți și pe fanii M GmbH. M135i xDrive poate deveni un adevărat substitut pentru un potențial M1. În schimb, sărbătoarea brandului din Rüsselsheim a avut loc la Oschersleben zilele trecute, iar Opel a prezentat conceptul „O-Team Zafira Life”.

M135i îmbracă rapid costumul M Performance pentru a-și demonstra valențele de model de vârf. Cum BMW nu are de gând să ofere versiuni M pentru modelele cu arhitectură față, fanii trebuie să se „resemneze” cu jonglarea printre paginile catalogului de accesorii și componente M Performance. Din fericire, alegerile sunt cât se poate de dificile – constructorul oferind alternative pentru mai toate zonele importante ale hot hatch-ului. Și doritorii nu trebuie să se limiteze doar la M135i, deoarece multe dintre accesorii sunt disponibile și pentru restul versiunilor Seria 1.Zeci de mii de fani au sărbătorit cei 120 de ani de existență ai Opel în cadrul celebrărilor de la Oschersleben de zilele trecute, iar compania nu a stat deoparte și a prezentat cea de-a patra generație a monovolum-ului Zafira Life. Însă, alături de varianta de serie, a sosit și o surpriză – prototipul „O-Team Zafira Life”. Numele este inspirat de serialul de televiziune american de acțiune și aventură al decadei 1980, însă acreditarea pentru concept trebuie făcută direct pe circuit.


Pista de la Motorsport Arena Oschersleben a fost perfectă pentru prototipul cu roți supradimensionate, bară frontală și schemă de culori mai îndrăzneață chiar și decât sunetul de V8… produs artificial. Aceasta deoarece versiunea „O” (Zafira Life cu șase locuri și ampatament lung) este de fapt motorizată de un diesel de 2 litri și 177 CP / 400 Nm. Dacă schema de culori – albastru închis, alb și galben neon – vi se pare cunoscută este pentru că a fost preluată direct de la conceptul GT X Experimental. Sunetul de V8 pe benzină este livrat de un modul de sunet special conceput, în timp ce nici pasagerii de la bord nu vor auzi „vocea” diesel-ului de sub capotă – sistemul audio din interior are 800 de wați.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE