Știri Video

(Video) Rolls-Royce este inspirat de muzică, BMW de electricitate

Grupul BMW a adunat câteva noutăți pestrițe zilele acestea – Rolls-Royce a lansat ediția specială Dawn „Inspired by Music” în timp ce BMW s-a ocupat cu livrarea primelor 18 modele i8 Roadster și cu lansarea sistemului „BMW Wireless Charging”.

După Wraith ‘Inspired by Music’, Rolls-Royce recidivează prin prezentarea modelului Dawn ‘Inspired by Music’ în cadrul Concorso D’Eleganza Villa d’Este, desfășurat chiar weekend-ul trecut (26-27 mai) – o serie specială distinsă prin utilizarea culorii Lyrical Copper, o trimitere directă la cuprul folosit de cele mai bune sisteme audio de pe piață. Pentru a sărbători „altfel” această lansare, Dawn ‘Inspired by Music’ a fost trimis „la plimbare” prin „camera surdă” a companiei din Goodwood, West Sussex. Folosită de obicei pentru a descoperi orice sunet nedorit (noul Phantom este considerat cel mai silențios automobil din lume din acest punct de vedere), de această dată incinta a fost utilizată pentru a captura „muzica” produsă de diversele elemente ale modelului Dawn.


La BMW Welt a avut loc predarea primelor 18 unități i8 Roadster, exemplare aparținând seriei strict limitate First Edition, cu numerotare exclusivă pentru a confirma că ele au ieşit de pe linia de asamblare a uzinei BMW Group din Leipzig unul după altul şi sunt printre primele predate clienţilor. Doar 200 de exemplare First Edition vor fi produse, cele 18 fiind livrate pentru membrii clubului BMW i8 și dotate cu opțiuni speciale, precum aplicaţii ceramice pentru butoane, decorațiunile interioare din carbon și logo-ul BMW i8 proiectat cu ajutorul unor „puddle light” la deschiderea portierelor.


Tot subsidiarul BMW i este responsabil pentru introducerea, complet integrată şi disponibilă din fabrică, a noului sistem de încărcare „wireless”, prin inducţie, pentru bateria de înaltă tensiune a modelelor plug-in hybrid ale casei germane. Cu producția programată pentru iulie, BMW Wireless Charging va fi disponibil inițial pentru BMW 530e iPerformance ca opțiune de leasing, în Germania, iar apoi și în Marea Britanie, SUA, Japonia şi China.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE