Home Știri (Video) Să sărbătorim anticipat Dragobetele… în stil britanic

(Video) Să sărbătorim anticipat Dragobetele… în stil britanic

de Aurel Niculescu

Nu este încă 24 februarie, însă știm cu toții că un cadou nu se lasă niciodată pe ultima zi – iar azi vă oferim câteva posibile soluții… venite în deplină curtoazie tocmai din Marea Britanie via Aston Martin, Lotus și Morgan.

În ordine alfabetică, Aston Martin propune îndrăgostiților de Formula 1 o nouă nuanță de caroserie ce presupune adoptarea uniformei Red Bull Racing din Marele Circ. Sigur, probabil nu este la fel de rapid precum noul monopost Aston Martin-Red Bull RB14, însă coupe-ul DB11 dotat cu aceeași livrea dark blue / black / digital va fi cu siguranță cu mult mai confortabil. Stilul este în schimb aproape identic cu al monopostului – chiar dacă inclusiv acesta are parte de o versiune încă ne-finalizată (ar trebui să fie gata pentru testele de pre-sezon din Catalunia).


Nu foarte departe de lumea motorsportului, Lotus propune în schimb un menage a 3-Eleven prin intermediul noii versiuni speciale 3-Eleven 430 ce va fi produsă strict în 20 de unități și cel mai probabil servește drept exotic adio pentru acest model hardcore. O piesă de colecție cu siguranță, în ciuda prețului nu foarte piperat de £102.000, un adevărat chilipir dacă ne gândim la specificațiile tehnice.


Astfel, noul 3-Eleven 430 este o adevărată rachetă de buzunar cu un V6 de 3,5 litri și 430 CP, 440 Nm și capabilă să dezvolte o apăsare aerodinamică cu 44 kg (265 kg) mai mare decât versiunea de serie la viteza maximă. Cifră care se oprește la nu mai puțin de 290 km/h, în timp ce sprintul la 100 km/h durează doar 3,2 secunde – cu 0,2 secunde și 10 km/h peste capacitățile predecesorului.Nu în ultimul rând, avem parte și de o apariție misterioasă – un fel de blind date – cu viitoarea serie specială Morgan Plus 8 50th Edition, menită să marcheze odată cu prezentarea oficială la Salonul Auto de la Geneva a nu mai puțin de jumătate de secol de existență pentru modelul Plus 8.

Articole similare

1 comentariu

Darius February 21, 2018 - 20:18

Adevarate bestii pe 4 roti, masini minunate!

Reply

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.