Știri Video

(Video) Săptămâna de lucru, în stil tuning

Dacă sunteți fani ai modelelor aftermarket, săptămâna aceasta ați putea pur și simplu alege câte un model tunat în fiecare zi – de luni până vineri… weekendul vi-l lăsăm totuși liber.

Luni, pentru că este prima zi, cea mai grea a săptămânii de lucru, ar trebui să împrumutăm modelul Lamborghini Aventador al lui Wilfried Zaha, un fotbalist de 25 de ani ai clubului englez de Premier League Crystal Palace. Pentru că avem nevoie de cât mai multă liniște pentru a face față unei săptămâni întregi de provocări, am avea parte de un element unicat de relaxare… un plafon înstelat, în genul celor pe care le regăsim de obicei în interiorul modelelor de lux de la Rolls-Royce.

Pentru marți avem ceva aproape vintage, undeva între era modernă și cea nebună a anilor ’90 – și ce ar putea fi mai bun din zonă dacă nu un BMW M3 E46. Pentru că suntem încă la început și avem nevoie de forță pentru a duce toate responsabilitățile la capăt, libertatea creativității este la loc de cinste. Așadar ce spuneți de un M3 widebody, vopsit în culoarea Phoenix Yellow și tunat complet la nivel de performanțe de către Pandem Rocketbunny?Tot vorbeam de Rolss-Royce, miercuri, la mijloc de săptămână, ar cam fi cazul să ne „jucăm” deja cu „George” – Wraith-ul pregătit de cunoscutul sportiv (și senzație social media) Jon Olsson cu 810 CP și o grămadă de modificări în stilul său caracteristic (inclusiv vopseaua de camuflaj arctic, o referință la cariera sa de schior profesionist). PS. Îl prezentăm pe George aici deoarece se află la vânzare pe site-ul Auto Leitner…Joi și vineri nu mai schimbăm mărcile, doar modelul. AC Schnitzer, spre exemplu, a pregătit – de fapt ei nu sunt nici măcar gata – un prototip de BMW M5, care, condus de Jörg Müller, a stabilit un nour record pe turul de circuit în Germania, pe Sachsenring, cu un timp de 1:31.71. Sigur, totul a fost posibil datorită „magiei” tehnice a experților săi, care momentan au adus la bord 700 CP pentru a face față celor 3,671 km ai pistei cu 10 viraje de stânga și doar patru de dreapta.Începutul de weekend ar trebui să ne prindă într-un vehicul polivalent, probabil potrivit pentru toate activitățile din cele două zile de relaxare – un BMW X6 M de la G-Power, dotat cu elemente Typhoon și gata de acțiune cu 750 CP și 980 Nm, suficient pentru a năuci un Lamborghini Urus în orice moment cu un sfert de milă parcurs în doar 11,5 secunde.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE