Home Motorsport (Video) Signature pe CX-5, RST și Trail Runner în Colorado

(Video) Signature pe CX-5, RST și Trail Runner în Colorado

de Aurel Niculescu
Signature pe CX-5, RST și Trail Runner în Colorado

Mazda a decis să o ia pe calea luxului și performanței în America cu CX-5 Signature, în timp ce Chevrolet le oferă fanilor modelului pickup Colorado libertatea alegerii – RST sau Trail Runner. Nici videofilii nu vor fi dezamăgiți azi, cu M8 și M8 GTE, dar și o cursă între doi „rivali” inediți.

Ca în fiecare toamnă, producătorii auto activi pe piața americană își prezintă noutățile pentru noul „model year” – iar Mazda a ales să lucreze la vârf cu SUV-ul CX-5. Astfel, după ce au oferit seria Signature inițial pe crossover-ul CX-9 și pe sedanul mediu Mazda6, de acum încolo clienții pot alege și CX-5 în versiunea luxos-elegantă Signature.


Iar clienții nu vor fi dezamăgiți – Signature oferă tot ce are marca japoneză mai bun: interior din piele Caturra Brown Nappa, furnir de lemn veritabil și accente cromat-satinate, în timp ce sistemul de infotainment este acum compatibil Apple CarPlay sau Android Auto. Și mai important, sub capotă se află și o motorizare de top: SkyActiv de 2,5 litri, turbo, cu 250 CP și 420 Nm.


Chevrolet a descoperit, odată cu a doua generație Colorado, succesul în clasa pickup-urilor „medii” – acolo unde modele precum Toyota Tacoma sau Nissan Frontier făceau legea în trecut. Însă, la patru ani de la lansarea în SUA și jumătate de milion de unități vândute mai târziu, este timpul pentru „sărbătoare”. Și nu este vorba despre apropiatul Crăciun, ci despre celebrarea fanilor seriei. Astfel, Chevrolet oferă două ediții speciale – una dedicată celor care preferă aglomerările urbane, iar a doua celor care iubesc sălbăticia naturii.


Noua serie limitată Colorado Z71 Trail Runner este, evident, specialistul off-road. Amplasat între Z71 standard și extremul ZR2, acesta sosește cu protecții suplimentare, dar și pneuri off-road. La capătul celălalt al ecuației se află Colorado RST. Frate cu Tahoe, Suburban, sau Silverado RST, pachetul de pe Colorado este unul strict estetic, cu tușele sportive subtil reprezentate de jantele de 20 inch.Așa cum am promis, nici pasionații expresiilor artistice automobilistice în mișcare nu se vor plictisi. Mai ales că avem parte de acțiune cu BMW M8 – dar și cu versiunea sa de curse M8 GTE – datorită faimosului youtuber Shmee150, direct de pe circuitul de la Estoril, din Portugalia. În plus, Top Gear a pus la cale o cursă de drag între două modele care par de pe planete diferite: Honda Civic Type R, excelentul hot hatch japonez și un foarte improbabil model Land Rover – renăscutul Defender V8 Works.

Signature pe CX-5, RST și Trail Runner în Colorado

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.