Home Știri Alfa Romeo 4C Quadrifoglio Verde, imagini-spion

Alfa Romeo 4C Quadrifoglio Verde, imagini-spion

de

Aflată în planurile constructorului italian de ceva vreme, versiunea de top Alfa Romeo 4C Quadrifoglio Verde ar putea avea 270 CP și va fi lansată în 2015.

Spy-Shots of Cars

Deși afișează un aspect care nu anunță mare lucru, diferențe de design importante față de modelul actual neexistând, prototipul surprins în aceste imagini nu ar trebui să fie altceva decât Alfa Romeo 4C Quadrifoglio Verde, versiunea de top a spectaculosului coupé italian despre care oficialii mărcii vorbesc de ceva vreme. Principalul indiciu îl reprezintă camuflajul aplicat înaintea pasajelor roților din spate, ce ar trebui să ascundă o gură de aspirație suplimentară pentru motor și/sau frânele posterioare. Totuși, zvonurile spun că noua versiune de top va veni și cu un design ceva mai agresiv, spoilerele și jantele urmând să fie modificate. De asemenea, inclusiv gurile de evacuare ale eșapamentului vor fi diferite.

Spy-Shots of Cars

Pentru propulsie va fi folosit același motor turbo cu cilindreea de 1,75 litri, poziționat central, însă putera acestuia va fi crescută până în jurul valorii de 270 CP. Astfel, accelerația până la 100 km/h ar trebui să scadă cu câteva zecimi de secundă, versiunea actuală absolvind respectivul sprint în 4.5 secunde. Totodată, trenul de rulare va pune și mai mult accentul pe dinamică, amortizoarele urmând să fie ușor întărite.

Cel mai probabil, Alfa Romeo 4C Quadrifoglio Verde va fi lansată în 2015, în cadrul Salonului auto de la Geneva. Până atunci, la începutul anului viitor, vom asista și la debutul versiunii de caroserie roadster, 4C Spider.

Articole similare

Comentarii închise.