Home Promo Au replicile airsoft recul?

Au replicile airsoft recul?

de AMS
Replici airsoft

Pistoalele Airsoft reprezintă replici excelente la pistoalele adevărate și imită la perfecție pistoalele adevărate însă reculul este o sarcină importantă pe care orice pistol airsoft ar trebui să o reproducă complet.

Reculul este ceva impresionant însă și ceva ce face o armă adevărată mai greu de controlat înainte de a te obișnui cu arma respectivă. Însă, pistoalele airsoft nu prezintă această problemă deoarece, în cazul lor, reculul funcționează în mod diferit. Drept urmare, au replicile airsoft un recul?

Toate replicile airsoft beneficiază de un recul, însă doar pistoalele blow back au un recul notabil care poate fi comparat cu reculul pistoalelor adevărate. Orice pistol airsoft trebuie să aibă un anumit recul deoarece legea lui Newton stipulează faptul că fiecare acțiune trebuie să aibă o reacție egală în energie.

Ce pistoale airsoft au un recul și de ce?

Pisoalele cu arc. Pistoalele airsoft sunt cunoscute pentru simplitatea lor și astfel de pistoale nu depind de nicio sursă de energie, doar de propra ta forță, de proprii tăi mușchi și de mecanismul cu arc. Singurul inconvenient este oferit de faptul că au un recul slab.

Pistolul electric. Modelele AEG sunt mult mai puternice și mai avansate decât pistoalele cu arc, drept urmare, în mod logic, ar trebui să simți un recul mai puternic la ele, însă diferența este destul de mare față de modelul prezentat anterior. Pistoalele electrice sunt recunoscute pentru eficiența și performanța lor.

Pistoalele cu gaz.  Dacă este o armă pe care ar trebui să o cauți pentru a te apropia cât mai tare de reculul realist, aceea este pistolul cu gaz airsoft. Pistolul Blowback beneficiază de un mecanism culisant deasupra care îi permite să imite funcția de retur a pistolului real care generează în egală măsură un recul suplimentar. Gazul este o sursă de energie mai puternică decât electricitatea și poate crea multă presiune, de aceea pistoalele cu gaz sunt mai recomandate pentru practicarea airsoftului. Există două tipuri de pistoalecu gaz, blowback și non blowback, cu toate acestea, un recul important nu poate fi simțit decâtpe un pistol blowback. Dacă alegi un pistol cu gaz vei apela rar la service airsoft.

Care sunt avantajele oferite de un recul pe pistolul airsoft?

Realism. Pentru numeroși jucători, realismul face practica airsoftului atât de interesantă. Reculul joacă un rol important în realismul general al fiecărui pistol airsoft drept urmare, pasionații de airsoft ar trebui să aleagă un pistol cu recul.

Întreținere facilă. Unele modele nu necesită o curățare atât de deasă însă, dacă optezi pentru un GBBR va trebui să îl cureți după fiecare partidă.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?