Home Știri Cristian Sterea – noul redactor-șef al revistei AUTO MOTOR ȘI SPORT

Cristian Sterea – noul redactor-șef al revistei AUTO MOTOR ȘI SPORT

de

cristian sterea-redactor sef AMS

Revista auto motor și sport, din portofoliul Burda România, are un nou redactor-șef: Cristian Sterea. Noul redactor-șef îl înlocuiește pe Alexandru Gugoașă. Cristian Sterea este membru al echipei auto motor și sport de peste 10 ani, din 2008 ocupând poziția de redactor-șef adjunct.

Cristian Sterea, noul redactor-șef al revistei auto motor și sport: „Prezentă pe piață încă din 1997, revista auto motor și sport este cea mai citită și apreciată publicație cu profil auto din România. Pe lângă prezentarea celor mai importante noutăți ale industriei auto, vom continua să punem accentul pe efectuarea propriilor teste, pentru a putea transmite publicului o imagine cât mai realistă a mașinilor din paginile revistei, cu o serie întreagă de informații despre condus și utilizare complementare datelor tehnice oferite de către producători. De asemenea, testele comparative vor beneficia de aceeași atenție sporită. Nu în ultimul rând, vom urmări îndeaproape evoluțiile tehnologice din domeniu, concentrându-ne atenția în special asupra beneficiilor practice aduse de acestea.”

În cei peste 10 ani în care a făcut parte din echipa auto motor și sport, Cristian Sterea s-a axat în special pe realizarea de teste auto individuale și comparative, de-a lungul timpului semnând în cadrul revistei inclusiv articole de tehnică, analize si interviuri. Ediţia 1 auto motor si sport din 2016 va fi prima pe care Cristian Sterea o va coordona în calitate de redactor-şef.

auto motor și sport este un produs Burda România, de 20 de ani lider pe segmentul revistelor auto din România, singura revistă de profil cu 12 ediții în fiecare an. Calitatea editorială a revistei a condus la o creștere a audienței auto motor și sport la 202.000 cititori (conform raportului SNA), de peste trei ori mai mult decât principalul competitor. Structura editorială a revistei auto motor și sport cuprinde editoriale, teste în premieră, teste comparative, analize de piață, prezentări și reportaje ce vizează subiecte precum noi apariții, life-style, retro, fascinație, moto și sport.

Articole similare