Home Știri Dacia Duster Van a primit noua imagine de marcă Dacia

Dacia Duster Van a primit noua imagine de marcă Dacia

de Dan Damian
Dacia Duster Van

Știați că producătorul român oferă Dacia Duster Van pe piața din Marea Britanie? Recent, și această versiune a primit noua imagine de marcă.

În România, Dacia Duster este oferit doar în versiune pentru transport persoane, dar, de mai mulți ani, Dacia oferă și o versiune utilitară pe piața din Marea Britanie. Și este chiar o mișcare bună, pentru că Duster are o capacitate importantă de transport. Acum, Dacia Duster Van, model pe care Dacia îl numește – oficial – Duster Commercial a primit noua siglă și identitate de marcă ocazie cu care putem recapitula ce poate oferi o versiune utilitară Duster.

Dacia Duster Van

Dacia Duster Van nu a primit vreo conversie complicată, ci câteva modificări specifice. Astfel, bancheta spate și centurile de siguranță aferente au fost eliminate, geamurile spate sunt negre, iar podeaua a primit un material de protecție, croit astfel încât să acopere și lateralele zonei de încărcare. Există și o extensie care acoperă pragul de încărcare pentru a nu-l deteriora atunci când sprijini încărcătura pe el. În spatele scaunelor, protejate la deplasarea mărfurilor de un scut metalic, podeaua este plată, iar cei doi ocupanți ai mașinii sunt izolați de compartimentul de marfă printr-un grilaj specific utilitarelor.

Dacia Duster Van oferă o lungime de 1.792 mm pentru spațiul de încărcare, lățime de 1.247 mm și înălțime de 917 mm (la modelele 4×2). Capacitatea maximă de încărcare este de până la 503 kg.

Dacia Duster Van

Întreaga gamă de motorizări este disponibilă pentru Dacia Duster Van. Se pornește de la motorul TCe 90 (4×2), apoi urmează motorul de 1,3 litri al versiunii TCe 130 (4×2) și apoi cel mai puternic motor, TCe 150, (tot 4×2), cuplat standard la o cutie de viteze manuală, cu 6 trepte, dar disponibil și cu cutia automată EDC, tot cu 6 trepte.

Cei care preferă motoarele diesel pot alege doar propulsorul de 1,5 litri dCi, cu 115 CP, în versiune 4×2 sau 4×4, ambele la pachet cu cutia de viteze manuală.

Pe piața din Marea Britanie, Dacia Duster Van are un preț de bază 16.794 lire și ajunge la maxim 22.554 lire.

 

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.