Home Știri Dacia Jogger Mini Camper: vacanță la preț accesibil (video)

Dacia Jogger Mini Camper: vacanță la preț accesibil (video)

de Răzvan Măgureanu
Dacia Jogger Camper

Cu ajutorul kitului de la Romturingia, Dacia Jogger se poate transforma într-un mini camper cu pat, cort, frigider, aragaz și chiuvetă. Dacia Jogger Mini Camper este cel mai ieftin camper de pe piață iar kitul poate fi scos când nu utilizați mașina pe post de rulotă.

Datorită spațiului interior generos, Dacia Jogger se poate transforma într-un mini camper fiind cel mai accesibil de acest gen de pe piață.

În portbagaj este amenajată o mini bucătărie funcțională. Aceasta include o chiuvetă cu rezervor de apă curată și apă murdară, un mic aragaz, un frigider, două sertare de depozitare și o masă pliabilă care se montează cu ușurință.

Plita electrică Esperanza este alimentată de la un circuit separat prevăzut cu un invertor care transformă curentul continuu de 12V în curent alternativ de 220V în timp ce frigiderul este alimentat la 12V.

De asemenea, la interior se poate amenaja un pat deasupra mini bucătăriei. Se rabatează bancheta cu totul și se montează o structură din două bare metalice care sunt depozitate în spatele mini bucătăriei. Pe acestea se sprijină apoi două tăblii rabatabile pe care se montează salteaua.  Există și posibilitatea de a achiziționa separat un cort cu pat care se montează pe mașină.

Avantajul acestui mini camper pentru Dacia Jogger este că atunci când nu ai nevoie de kitul de bucătărie, acesta se poate scoate și poți utiliza mașina ca una normală, iar când pleci în weekend poți monta rapid kitul de bucătărie cu tăblia de pat. De asemenea, este cel mai ieftin mini camper de pe piață, fiind accesibil multor iubitori de natură care nu își permit să plătească zeci de mii de euro pe un camper.

Cu o gardă la sol de 18 cm care îi permite să se aventureze și pe macadam, opțiune de șapte locuri la care cele două scaune din rândul al treilea se pot scoate și cu un portbagaj generos cuprins între 160 și 1594 litri la versiunea cu 7 locuri și între 607 și 1819 litri la versiunea cu 5 locuri inclusiv pentru noua versiune full hibrid, Dacia Jogger este o mașină ideală de vacanță.

Dacia Jogger CamperDacia Jogger Camperdacia jogger camperdacia jogger camperDacia Jogger Camperdacia jogger camperdacia jogger camperDacia Jogger CamperDacia Jogger Camperdacia jogger camper

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.