Home Știri Dacia lansează seria limitată Dacia Duster Extreme – Cel mai bine echipat Duster

Dacia lansează seria limitată Dacia Duster Extreme – Cel mai bine echipat Duster

de Dan Damian
Dacia Duster Extreme

Dacia lansează pe piaţa din România Seria Limitată Dacia Duster Extreme, cea mai echipată versiune a SUV-ului fabricat la Mioveni.

Beneficiind de un look exclusiv, noua serie limitată oferă în standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare „Prestige”, la care se adaugă dotări precum funcția mâini libere, camera multiview sau avertizorul pentru unghi mort.

Dacia Duster ExtremeLa interior, Seria Limitată Duster Extreme dispune de scaune faţă încălzite, cu tapițerie specifică şi cu elemente de design de culoare orange. Atât volanul cât şi maneta schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele.

La exterior se remarcă inserțiile de culoare orange prezente în partea superioară a calandrului, pe carcasa oglinzilor retrovizoare şi la nivelul barelor de pavilion şi noile jante de aliaj 17” Full Black.

Duster Extreme este modelul pe care l-am văzut anul trecut, la testul internațional de debut al facelift-ului Daciei Duster și v-am spus încă de atunci că va fi disponibil și în România.

Dacia Duster ExtremeTotodată, Seria Limitată Duster Extreme va inaugura o nouă culoare de caroserie în gama Dacia, intitulată Grey Urban.

Disponibilă în două versiuni de motorizare – Blue dCi 115 şi TCe 150 – seria limitată Duster Extreme poate fi comandată începând din 10 ianuarie 2022 în întreaga rețea de agenți autorizați Dacia din România.

Prețuri Dacia Duster Extreme

Noua versiune este disponibilă cu două motorizări: Blue dCi 115 și TCe 150. Ambele motorizări sunt disponibile cu cutie manuală cu 6 trepte și tracțiune integrală, iar cei care vor cutia cu dublu ambreiaj EDC o pot avea pe motorizarea TCe 150, dar doar cu tracțiune față.

PREŢURI GRUP
MOTOPROPULSOR
PREŢ
Dacia Duster Extreme Cutie de viteze manuală cu 6 trepte TCe 150

benzină

4×4 22.550 Euro (TVA inclus)
Cutie de viteze automată EDC TCe 150

Benzină

4×2 21.900 Euro (TVA inclus)
Cutie de viteze manuală cu 6 trepte Blue dCi 115 4×4 22.100 Euro (TVA inclus)

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?