Home Știri Ford câștigă a doua oară „Motorul Anului“, cu 1.0 EcoBoost

Ford câștigă a doua oară „Motorul Anului“, cu 1.0 EcoBoost

de

Ford câștigă premiul „Motorul Internațional al Anului“ pentru a doua oară și anunță creșterea producției motorului EcoBoost de 1,0 l.

Ford 1 litru

Motorul Ford EcoBoost de 1,0 litri câștigă premiul „Motorul Internațional al Anului“ pentru al doilea an consecutiv. Propulsorul turbo în trei cilindri cu injecție directă obține cel mai mare scor în istoria de 15 ani a competiției. Ford urmează să dubleze producția motorului EcoBoost de 1,0 litri la fabrica sa de motoare din Köln (Germania), începând cu jumătatea lunii august, pentru a face față cererii.

B-Max, cel mai vândut monovolum mic din Europa

În Europa, motorul EcoBoost de 1,0 litri, care se produce și la Craiova, echipează modelele Fiesta, B-MAX, Focus, C-Max și Grand C-Max, și urmează să echipeze și modelele Transit Connect, Transit Courier, Tourneo Connect, Tourneo Courier, Mondeo și EcoSport.

Caterham EcoBoost în test – exclusiv

Motorul urmează a fi lansat în toată lumea, făcându-și recent debutul în India și China, pe modelul Ford EcoSport, iar în cursul acestui an, urmează a fi lansat și în America de Nord, pe modelul Ford Fiesta.

 

Articole similare

Comentarii închise.