Home Știri Goodyear extinde noile game Kmax și Fuelmax

Goodyear extinde noile game Kmax și Fuelmax

de

Goodyear adaugă noilor game Kmax și Fuelmax nouă dimensiuni. Cele mai recente anvelope de camion de la Goodyear includ anvelopele cu capacitate mare de încărcare.

rotater-img-beverage

Goodyear anunță nouă dimensiuni suplimentare adăugate celei mai recente linii de anvelope Kmax și Fuelmax. Acestea cuprind patru dimensiuni în gama destinată kilometrajului sporit Kmax și cinci dimensiuni în gama pentru eficiența consumului de carburant Fuelmax.

Goodyear pornește într-o călătorie de record mondial

Noile dimensiuni adăugate în gama pentru eficiența consumului de carburant Goodyear Fuelmax sunt deja disponibile de la începutul lunii septembrie. Acestea includ anvelopele Fuelmax S High Load (HL) pentru axa de direcție în dimensiunile 295/80R22.5 HL și 315/60R22.5 HL. Acestea sunt alegerea ideală pentru flotele ce operează cu tractoare Euro 6. Două anvelope pentru axa de tracțiune Fuelmax D în dimensiunile 295/80R22.5 și 315/60R22.5, și o anvelopă pentru remorcă Fuelmax T în dimensiunea 385/55R22.5 completează seria anvelopelor de camion din gama cu rezistență scăzută la rulare Fuelmax.

Goodyear Fuelmax

Goodyear Fuelmax

Anvelopa pentru remorcă Fuelmax T în dimensiunea 385/55R22.5 este cel de-al treilea membru al gamei de anvelope de camion de la Goodyear care are cele mai înalte ratinguri pe eticheta UE pentru anvelope, cu rating A la eficiența consumului de carburant. Aceasta împreună cu cele două noi anvelope pentru axa de direcție Fuelmax S cu rating B la eficiența consumului de carburant demonstrează potențialul economiei de carburant pe care seria Fuelmax îl oferă flotelor. Noile dimensiuni pentru Goodyear Kmax sunt disponibile începând cu luna septembrie.

Articole similare