Home Știri VW Golf Alltrack vine la Paris

VW Golf Alltrack vine la Paris

de

VW Golf Alltrack, o versiune cu capacități de offroader, va întregi gama compactei la Paris, la începutul lunii octombrie.

VW Golf Alltrack

VW Golf Alltrack

VW Golf Alltrack umple golul dintre VW Golf Variant și Tiguan, după modelul Škodei Octavia Scout. La fel ca și Passat Alltrack, noua versiune a lui Golf se bazează pe tracțiune integrală și o gardă la sol mai mare pentru a se adresa celor care vor aptitudini de offroader.

Vizual, se va diferenția de modelele Variant din care este derivat datorită spoilerelor redesenate și protecțiilor de plastic din partea inferioară a caroseriei. De asemenea, bosajele roților sunt mai largi, pentru a face loc jantelor mai mari. Garda la sol este cu 20 de mm mai mare decât în cazul lui Variant.

VW Golf Alltrack_3

Gama de motorizări este alcătuită din două propulsoare diesel și unul pe benzină. Acesta din urmă este un 1.8 TFSI cu 177 CP, ce promite accelerații de la 0 la 100 km/h în 7.8 s. Consumul mediu anunțat de constructor este 5,6 l/100 km.

Pentru fanii diesel există o variantă cu motor de 1,6 l și 110 CP și alta de 2,0 l. Aceasta din urmă va veni în două trepte de putere, de 150 CP și 184 CP.

 

Articole similare

Comentarii închise.