Home Știri Mercedes-Benz Vito trece la o nouă generație

Mercedes-Benz Vito trece la o nouă generație

de

După lansarea lui V-Class, Mercedes-Benz prezintă noul Vito. Noul model se poate lăuda cu o serie de elemente de siguranță activă ce reprezintă o premieră pentru segment.

Mercedes Vito

Noul Mercedes Vito are cea mai mare capacitate de încărcare din segment, după cum declară constructorul. Vito vine cu trei lungimi diferite de caroserie, care variază între 4895 și 5730 mm. Pe lângă tracțiunea integrală, oferită opțional, mașina vine standard cu sistem de asistență la parcare, sistem pentru menținerea benzii și monitorizarea unghiului mort. O noutate absolută este reprezentată de faptul că tracțiunea poate fi și față.

Prețuri pentru Mercedes V-Class

Motorizarea de bază a lui Vito este un diesel de 1,6 l oferit în două trepte de putere (88 și 114 CP). Propulsorul de bază poate fi comandat doar cu tracțiune față. Gama este completată de un diesel de 2,2 l, cu puteri cuprinse între 136 și 190 CP. Cei care optează pentru dieselul de 2,2 l au de ales între tracțiunea spate și cea integrală.

Test: Mercedes V-Class

Mercedes mizează pe siguranță în cazul noii utilitare. Vito, în versiunea pentru transport de pasageri, poate fi echipat cu până la opt airbaguri. Mașina vine și cu Attention Assist, care îl avertizează pe șofer în cazul apariției oboselii la volan, și cu un sistem de asistență în caz de vânt lateral.

Articole similare

Comentarii închise.