Home Știri Mercedes C-Class va fi lansat în ianuarie, la Detroit

Mercedes C-Class va fi lansat în ianuarie, la Detroit

de

Noua generație a lui Mercedes C-Class va lansată în ianuarie, la Salonul auto de la Detroit. Noua generație, denumită W205, va veni și în Europa, câteva luni mai târziu.

Spy-Shots of Cars

Publicația britanică Autocar scrie că noua generație Mercedes C-Class (cod intern W205) va fi lansată mai devreme decât se credea, mai exact în ianuarie, la Detroit. Premiera europeană este așteptată la Geneva, în martie.

Primele imagini cu viitorul Mercedes C-Class, pe care le publicam în urmă cu câteva luni, ne indică faptul că noul model va adopta un design mai apropiat de modelele superioare, E-Class și S-Class. Gama va fi completată de două versiuni, una sport-coupé, în genul lui CLS și alta cabrio.

Primele imagini cu viitorul Mercedes C-Class T-Modell

Motorizările vor fi mai eficiente, urmând să apară și versiuni care dezactivează doi cilindri în mers, când nu este nevoie de prea multă putere. Vor exista, de asemenea, și mai multe versiuni hibride, diesel și pe benzină ce vor folosi motoare electrice de 27 CP.

Totul despre viitorul Mercedes GLK

Platforma tehnică va fi folosită și de Mercedes GLK, a cărui lansare este programată cel mai devreme pentru finele anului 2014. 

Articole similare

Comentarii închise.