Home Știri Mini Countryman Park Lane, ediţie specială

Mini Countryman Park Lane, ediţie specială

de

În cadrul Salonului auto de la Geneva, Mini a prezentat noul Countryman Park Lane, care subliniază opţiunile bogate de personalizare şi individualizare disponibile pentru fiecare model al mărcii.

201502-P90174358-zoom-orig

Noul Mini Countryman Park Lane întruchipează, mai atractiv şi mai exclusivist decât niciodată, calităţile versatile ale celui mai practic model din gama constructorului britanic. Stilul său individual este subliniat de un concept de design şi culoare ce a fost dezvoltat special pentru această ediţie a modelului. Caroseria vopsită în Earl Grey metalizat este combinată cu o variantă de culoare complet nouă, Oak Red, pentru acoperiş şi capacele oglinzilor retrovizoare, precum şi cu benzi sport de aceeaşi culoare, ca dotare opţională.

201502-P90174375-zoom-orig

Mini Countryman Park Lane accentuează cu multă îndrăzneală caracterul sportiv-clasic prin jantele de 18 ţoli, din aliaj uşor, în design Turbo Fan Dark Grey şi pachetul optic Mini ALL4 Exterior, care include elemente argintii de caroserie pentru barele faţă şi spate, precum şi pentru pragurile laterale. Logourile de pe hublourile laterale şi suprafaţa cockpitului poartă inscripţia „Park Lane“, care apare şi pe pragurile uşilor. Suprafeţele interioare în nuanţă Cross Stripe Grey au fost şi ele concepute exclusiv pentru Mini Countryman Park Lane. Acestea vin împreună cu decoraţiunile pentru uşi şi consola centrală în culoarea Carbon Black, ceea ce creează o ambianţă sportivă premium în interior.

201502-P90174377-zoom-orig

Opţional, Mini Countryman Park Lane este disponibil cu sistem de tracţiune integrală ALL4 pentru toate variantele modelului. Ediţia aceasta poate fi combinată cu un pachet superior de echipamente. La Mini Countryman Park Lane Chili, dotările suplimentare includ proiectoare cu leduri pentru ceaţă, scaune sport cu material textil/piele, aer condiţionat automat, buton Sport, senzor de ploaie cu control automat al luminilor de condus, volan sport îmbrăcat în piele, cu butoane multifuncţionale şi pachet de stocare şi de lumini.

201502-P90174359-zoom-orig

Articole similare