Home Știri (Video) Mobile Kids, Scala sau Porsche 911 cronograf

(Video) Mobile Kids, Scala sau Porsche 911 cronograf

de Aurel Niculescu
(Video) Mobile Kids, Scala sau Porsche 911 cronograf

Mercedes-Benz România, împreună cu Organizația Salvați Copiii, au început a opta ediție a programului educațional de siguranță rutieră Mobile Kids. Skoda este preocupată să ne arate cât mai multe detalii ale noii Scala, iar Porsche marchează trecerea timpului în stil 911.

Sinceri să fim, suntem cât se poate de încântați de longevitatea programului Mobile Kids și în același timp lansăm un apel către toate mediile și organizațiile implicate în industria auto și zona educațională de a crea cât mai multe astfel de programe – în joc este viitorul copiilor noștri. Mercedes și Salvați Copiii și-au propus ca în anul școlar 2018 – 2019, să ofere pentru 3.000 de elevi din clasele I – IV, din 20 de școli din Capitală, cursuri despre siguranța în trafic și responsabilitatea rutieră, alături de Moki, mascota programului Mobile Kids. Campania Mobile Kids este o inițiativă globală a Daimler, lansată în urmă cu 17 ani la nivel internațional, dedicată elevilor cu vârste cuprinse între șase și zece ani.Cursurile în școli, susținute de voluntarii Organizației Salvați Copiii, prezintă celor mici, într-o manieră interactivă, regulile rutiere, atât din postura de pasageri, cât și din cea de pietoni, precum şi o suită de sfaturi utile pentru deplasarea cu mașina, de la folosirea centurii de siguranță sau deplasarea cu mijloacele de transport în comun, până la reguli corecte de echipare pentru utilizarea bicicletei, a patinelor cu rotile sau a altor mijloace de transport preferate de copii. În plus, copiii de anul acesta au parte și de o carte – „Moki – Aventură în orașul Bramureala”. De asemenea, Mobile Kids este susținut, anul acesta, de participarea celor de la Gaşca Zurli, o cunoscută trupă pentru copii.Skoda se pregătește intens de apropiata introducere a modelului Scala – desemnat drept înlocuitor al seriei Rapid. Astfel, înainte de premiera mondială programată la Tel Aviv, Israel, săptămâna aceasta, avem și primele imagini cu interiorul noii compacte. În ceea ce privește habitaclul, Scala este cu adevărat revoluționar – debutând un limbaj de design complet nou pentru Skoda, ce pune în prim plan display-ul central poziționat în zona superioară a planșei de bord, dar și abordarea digitală pentru instrumentarul de bord. În plus, parcă pentru a oferi și celor de acasă o atracție – Scala a fost camuflată de artistul stradal Chemis și fotograful newyorkez Dave Krugman – și apoi expusă în zona turistică a zidului Lennon de lângă podul Charles, Malá Strana, din Praga.


Porsche Design – ramura artistică a constructorului german – a sărbătorit în felul propriu premiera mondială de la Los Angeles a noii generații Porsche 911. Ei au creat un ceasornic cronograf în ediție limitată – 911 Chronograph Timeless Machine Limited Edition. Cureaua este din aceeași piele și are cusături identice cu ale tapițeriei din 911 – iar sub „capota” din spate, transparentă (din geam safir), este amplasat un mecanism ETA Valjoux 7750. Și prețul este pe măsura măiestriei – desigur – exact 4911 euro.

(Video) Mobile Kids, Scala sau Porsche 911 cronograf

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.