Home Știri Napoca Rally Academy lansează prima aplicație mobilă a unei echipe de raliu din România

Napoca Rally Academy lansează prima aplicație mobilă a unei echipe de raliu din România

de

Prima aplicaţie mobilă a unei echipe de raliuri se poate descărca gratuit pe smartphone-urile şi tabletele cu sistem de operare Android din Google Play şi din App Store pentru device-urile cu sistem iOS.

     Aplicaţia mobilă este disponibilă gratuit în App Store şi Google Play;

     Toate informaţiile despre Napoca Rally Academy sunt disponibile într-un singur loc.

Aplicaţia mobilă „Napoca Rally Academy“ este cel mai nou mijloc de comunicare al echipei campioană naţională în 2011 cu pasionaţii sporturilor cu motor din România. Aplicaţia mobilă este disponibilă atât pentru smartphone-urile şi tabletele cu sistem de operare Android, cât şi pentru cele care folosesc sistemele iOS. „Aplicaţia este complet gratuită şi poate fi descărcată începând de astăzi. „Sper ca prin intermediul aplicaţiei să interacţionăm mai bine cu suporterii noştri şi cu toţi pasionaţii de sporturi cu motor din România“, a spus Marco Tempestini.

Aplicaţia mobilă conţine ultimele informaţii despre activitatea sportivă a echipei Napoca Rally Academy, dar şi despre celelalte activităţi specifice proiectului NRA: defensive driving, școală de pilotaj, campanii de responsabilizare socială, evenimente şi proiecte de teambuilding cu tematică auto.

Meniul aplicaţiei mobile este structurat în aşa fel încât să ofere un acces facil la toate informaţiile disponibile. În secţiunea Ştiri, utilizatorii pot descoperi informaţii de pe site-urile de specialitate şi noutăţi despre echipa Napoca Rally Academy; în secţiunea Media sunt disponibile cele mai noi fotografii şi filmuleţe video, în secţiunea Servicii se pot afla mai multe informaţii despre activităţile NRA; secţiunea Echipa oferă detalii despre fiecare echipaj (pilot/copilot) NRA, precum şi calendarele competiţiilor în care participă echipa, iar în secţiunea Fani, utilizatorii vor putea discuta cu membrii echipei NRA, vor putea participa la concursuri sau îşi vor putea achiziţiona produse din e-shop.

În plus, în primele 3 săptămâni de la lansarea aplicaţiei mobile, cei care descarcă aplicaţia se pot înscrie în concursul organizat pe pagina de Facebook a echipei Napoca Rally Academy: https://www.facebook.com/NapocaRallyAcademy. Utilizatorii care postează pe pagina de Facebook print screen-uri din aplicaţie sau poze cu aplicaţia rulând pe telefoanele sau pe tabletele lor pot câştiga, prin tragere la sorţi, obiecte promoţionale ale echipei Napoca Rally Academy.

Aplicaţia mobilă Napoca Rally Academy va fi updatată permanent şi este disponibilă în limba română.

captura ecran defensivecaptura ecran fanicaptura ecran echipa

Articole similare