Home Promo North Tennis, complex de inițiere și performanță în tenis

North Tennis, complex de inițiere și performanță în tenis

de
North Tennis

Pentru cei care iubesc tenisul sau vor să-l descopere, North Tennis oferă o vastă gamă de servicii alături de cele 4 terenuri din parcul Herăstrău.

Situat la umbra copacilor din parcul Regele Mihai I (Herastrau), intrarea din soseaua Nordului, clubul North Tennis pune la dispozitia clientilor patru terenuri de tenis, o parcare spatioasa, vestiare, dusuri si grupuri sanitare confortabile. Programul incepe de la primele ore ale diminetii pana la miezul noptii, pentru cei care vor sa inchirieze un teren de tenis.

North Tennis

Clubul North Tennis oferă cursuri de tenis pentru elevi de toate varstele, focusandu-ne pe intreg ecosistemul de notiuni necesare (pregatire fizica, pregatire mentala, analiza video, nutritie, etc.). De asemenea, clubul organizează evenimente si competitii pentru orice fel de clienti, atat persoane fizice si cat si juridice.

Rezervarile se pot face la telefon 0746.126.015, pe www.northtennis.ro sau online pe  https://booksport.ro/club/12/1

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.