Home MotorsportCNR Norvegianul Mads Østberg a câștigat Raliul Brașovului la volanul unui Citroën C3 Rally2

Norvegianul Mads Østberg a câștigat Raliul Brașovului la volanul unui Citroën C3 Rally2

de AMS
Mads Østberg - Raliul Brașovului

Raliul Brașovului, ultima etapă din Campionatul National de Raliuri, a adus cu sine o surpriză de proporții în persoana pilotului norvegian Mads Østberg. Acesta a concurat alături de piloți recunoscuți în România și a câstigat etapa de la Brașov.

Mads Østberg, campion mondial WRC2, l-a avut alături de copilotul român Sergiu Itu și împreună au câștigat 7 probe din 7 la volanul unui Citroën C3 Rally2 pus la dispoziție de DTO Rally Team. Echipajul a câștigat detașat având în urma parcurgerii celor 120 km de probă specială un avantaj de aproximativ 5 minute.

Mads Østberg - Raliul Brașovului

Succesul lui Mads Østberg a fost susținut de-a lungul anilor de Citroën Racing, câștigând titlul mondial la WRC2 în 2020 la volanul unui Citroën C3 R5. Vizita lui în România a fost susținută de Trust Motors, importatorul oficial al mărcii Citroën în România, Citroën Racing și de DTO Rally.

Mads Østberg - Raliul Brașovului

Norvegianul Mads Østberg este un pilot cu peste 250 de starturi dintre care 139 la cel mai înalt nivel în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), o victorie la Rally de Portugal (WRC) în 2018, 18 podiumuri și un titlu mondial în WRC2.

Mads Østberg - Raliul Brașovului

După ce a încheiat cu succes Raliul Ungariei, utima etapă a Campionatului European de Raliuri (ERC) ocupând locul 1 în clasamentul general, la fel ca și anul trecut, Mads Østberg a răspuns afirmativ la invitația făcută de CB Rally Vest și DTO Rally pentru a veni în România. Trust Motors, importatorul oficial al mărcii Citroën în România și Citroën Racing au contribuit la venirea pilotului norvegian în țara noastră. La etapa de la Brașov Mads Østberg  a concurat cu o mașină de ultimă generație, Citroen C3 Rally 2 pusă la dispoziție de echipa DTO Rally.

Succesul lui Mads Østberg a fost susținut de-a lungul anilor de Citroën Racing, câștigând titlul mondial la WRC2 în 2020 la volanul unui Citroën C3 R5.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.