Home Știri Opel va produce un nou SUV

Opel va produce un nou SUV

de

Mary Barra, CEO GM, anunță producția unui nou SUVsub sigla Opel. Acesta va ieși de pe poarta fabricii din Rüsselsheim.

Mary Barra, CEO GM, alături de CEO-ul Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann, și noul Opel Corsa, anunță producția unui nou SUV la Rüsselsheim.

Mary Barra, CEO GM, alături de CEO-ul Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann, și noul Opel Corsa, anunță producția unui nou SUV la Rüsselsheim.

În timpul celei de-a doua vizite în Germania din acest an, Mary Barra, CEO General Motors, a anunțat considerabile investiții suplimentare. Barra a confirmat că un nou model va fi produs la sediul istoric al Opel, în Rüsselsheim, până la sfârșitul deceniului. „Acest SUV va fi al doilea model vârf de lance al brandului, alături de Insignia“, a declarat Barra. După cum s-a anunțat în luna martie, 245 milioane de euro vor fi investiți în fabrica din Rüsselsheim a Opel pentru a pregăti industrializarea modelului.

Noi imagini cu viitorul Opel Astra

În plus, Barra a anunțat investiții suplimentare de peste o jumătate de miliard de euro în fabricile de motoare și transmisii din Rüsselsheim, Kaiserslautern (ambele în Germania) și Tychy (Polonia), oferindu-i astfel lui Opel un impuls pentru a trece la următoarea etapă a ofensivei de sisteme de propulsie, cu motoare și transmisii eficiente din punctul de vedere al consumului.

Opel Karl va înlocui Agila

„Opel este de mare importanță strategică pentru GM. Ofensiva de produse cu 27 noi modele și 17 noi motoare s-a bucurat de un start de succes. Aceste investiții suplimentare vor ajuta marca să strălucească din nou și vor consolida și mai mult poziția noastră în Europa. Ele sunt un semn clar al angajamentului GM față de Opel, față de Germania și față de Europa“, a declarat mai declarat Barra.

Articole similare

Comentarii închise.