Home Promo (P) Amortizorul cu gaz BILSTEIN B4 reprezintă alegerea perfectă în aproape toate circumstanțele

(P) Amortizorul cu gaz BILSTEIN B4 reprezintă alegerea perfectă în aproape toate circumstanțele

de

Existența numeroaselor mărci și modele de mașini se dovedește de cele mai multe ori a fi o adevărată provocare pentru service-uri atunci când vine vorba de căutarea și identificarea pieselor de schimb, îndeosebi a componentelor sistemului de suspensie. Pe lângă aceasta, foarte puțini producători reușesc să acopere integral cerințele pieței, ceea ce implică din start proverbiala căutare a acului în carul cu fân.

1.870 aplicații acoperă 92% din cota de piață
Cu toate acestea, reperele aftermarket din gama BILSTEIN anulează factorul de stres, deoarece expertul în suspensii poate oferi o multitudine de produse, acoperind astfel aproape întreaga gamă: de la manșete de protecție pentru amortizoare, arcuri elicoidale, ajungând până la module pneumatice și suspensii high-end. În acest context, amortizorul cu gaz BILSTEIN B4 este un adevărat “geniu universal”: se regăsește în nu mai puțin de 1.870 aplicații (status 20.04.2018), ceea ce înseamnă că are o acoperire de 92% pe piața europeană. În plus, acest tip de amortizor există în două variante: varianta monotubulară și varianta bitubulară.


Mai mult decât atât, în ceea ce privește amortizorul BILSTEIN B4, service-urile și clienții acestora știu mereu la ce se pot aștepta: ținută de drum sigură, confort și agilitate exact ca în prima zi pe care doar calitatea OE și gradul ridicat de performanță le pot oferi. Sub denumirea generică B4 se regăsesc nenumărate variante, care sunt adaptate perfect la modelul de mașină pentru care au fost create. Chiar și mașinile cu amortizoare adaptive create în serie dispun de piesele de schimb necesare, acestea fiind cunoscute sub denumirea BILSTEIN B4 DampTronic®. Astfel, au fost păstrate toate caracteristicile la bine-cunoscutul nivel de calitate OE, acest lucru fiind garantat de enorma experiență acumulată de BILSTEIN.


Deschizătorul de drumuri în domeniul tehnologiei cu gaz a supravegheat cu atenție trecerea de la faza de proiect la începerea producției încă din 1954. Pe distanțe mai lungi sau în cazul suprasolicitării amortizoarelor, amortizoarele clasice cu ulei ajung să formeze spumă, iar drept urmare forța de amortizare scade dramatic. În cazul gamei BILSTEIN B4 azotul gazos aflat sub presiune stopează acest proces, permițându-i amortizorului să funcționeze în parametri indiferent de sarcina suportată. Vizitați-ne pe site-ul oficial, dar și pe platformele de social media – Facebook și YouTube.

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.