Home Promo (P) Aspect îngrijit cu produse performante!

(P) Aspect îngrijit cu produse performante!

de
produse barbierit

Au trecut vremurile în care aspectul fizic neîngrijit era o marcă a masculinității. În prezent, ceea ce contează este ca bărbatul să se simtă bine în corpul său acordându-i atenție și folosind instrumentele potrivite. Iar cum în orice ritual de îngrijire, o atenție deosebită este acordată chipului, Panasonic a venit în întâmpinarea acestei nevoi și a creat produse multifuncționale, ideale pentru bărbatul secolului XXI.

Piele fină ca pentru primul sărut: Indiferent de ce tip de barbă ai, sistemul cu 5 lame al Panasonic ES-LV6N, cu cap multi-flex 3D, taie în întregime firele de păr. Lamele interioare sunt rectificate cu precizie nanometrică astfel încât tăișul in unghi ascuțit, de 30 grade al acestora asigură un bărbierit incredibil de neted. Fiind acționate de un motor de mare viteză, lamele taie fin până și cele mai tari fire de barbă.

Panasonic ES-LV6N beneficiază și de senzor pentru desimea bărbii. Acesta detectează în orice moment desimea firelor de păr din barbă sau dacă o zonă este bărbierită deja. Prin aceasta, aparatul de ras Panasonic adaptează vibrațiile lamei în timp real: nivel de înaltă performanță în cazul bărbilor dese, nivel redus în punctele bărbierite deja. Avantajul principal este că astfel se evită iritațiile inutile ale pielii.

Trimmerul ER-GD60 cu accesoriu pieptene pentru setarea lungimii în 20 de trepte garantează tăierea precisă, în detaliu, a bărbii. De asemenea, lama lată de 30 de mm permite îndepărtarea cu ușurință a firelor de păr, chiar și pe pielea uscată. Designul în formă de „I” asigură un bărbierit ușor și exact, cu o manevrare facilă.

Lama cu funcție de protecție a pielii prinde eficient smocurile de păr, reducând la minimum disconfortul pielii. Marginile lamei fixe sunt late și rotunjite, contribuind astfel și ele la păstrarea confortului. De asemenea, spațiile libere de pe lama fixă sunt înguste, astfel încât pielea să nu poată pătrunde și să fie vătămată.

Produsele sunt disponibile pe www.mypanasonic.ro, www.emag.ro, www.altex.ro, www.domo.ro, www.cel.ro

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.