Promo

(P) Cu amortizoarele BILSTEIN maşinile merg ca în prima zi

BILSTEIN

BILSTEIN B6 – pentru situaţiile în care calitatea OE nu e de ajuns

E un lucru bine cunoscut că puţini clienţi solicită anumite mărci de produse atunci când maşinile lor necesită lucrări de mentenanţă. Cu toate acestea, BILSTEIN ştie că piesele de schimb calitative nu pot fi apreciate pe deplin, chiar dacă lucrările de reparaţii reflectă adevărata lor valoare, deoarece nu este nimic mai supărător ca o reparaţie executată corect să fie sabotată de piese necorespunzătoare – indiferent că vorbim de lipsa acestora pe stoc, probleme apărute în timpul montajului sau de un client frustrat, care se plânge de ţinuta de drum a maşinii sau rezistenţa pieselor la uzură.

Din fericire, BILSTEIN pune la dispoziţia service-urilor o gamă vastă de produse cu disponibilitate imediată. Pe lângă amortizoarele pe gaz de calitate OE, ce fac parte din gama B4, specialiştii în suspensii recomandă de exemplu şi amortizoarele extrem de robuste din gama BILSTEIN B6.

Amortizoarele convenționale sunt adesea suprasolicitate nu doar de șofatul sportiv, ci și de șoselele proaste, călătoriile frecvente, ce necesită tractarea unei remorci sau de călătoriile cu mașina încărcată la maxim. În acest caz amortizoarele monotubulare din gama BILSTEIN B6 reprezintă soluția ideală, deoarece sunt piese de schimb premium, depăşind chiar şi piesele originale montate în fabrică în ceea ce priveşte rezistenţa la uzură.

Amortizoarele monotubulare de tip upside down din gama BILSTEIN B6 oferă un maxim de performanță și confort datorită forței de amortizare crescute. Indiferent de factorii externi și sarcina suportată amortizoarele galbene se bucură de tracțiune perfectă, stabilitate și siguranță, precum și de o durată de funcționare prelungită. Cu toate că prețul pieselor este ușor mai ridicat, costurile de reparații suportate de clienți nu cresc, deoarece nu implică achiziționarea de arcuri speciale noi sau certificare TÜV. Drept urmare, amortizoarele pe gaz din gama BILSTEIN B6 reprezintă o alegere inteligentă și sigură pentru specialiștii în montaj și pentru clienți deopotrivă.

Lucrurile nu stau diferit nici în ceea ce priveşte alte tipuri de reparaţii, deoarece componentele BILSTEIN reprezintă dotarea perfectă pentru personalul din service. Gama destinată suspensiilor cuprinde mai mult de 2.000 repere şi se distinge printr-un raport preţ-calitate extrem de atractiv, dar şi prin produse adaptate fiecărei cerinţe:  indiferent că vorbim de reparaţii, ce implică folosirea pieselor produse în serie (BILSTEIN B2 şi B4), de lucrări executate conform devizei „mai bun decât originalul“ (BILSTEIN B6) sau un upgrade la varianta sport (BILSTEIN B8). Astfel, BILSTEIN este totodată un partener competent, completându-şi gama de produse cu arcuri elicoidale (BILSTEIN B3), accesorii, piese de fixare şi piese anexe (BILSTEIN B1).

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE