Home Promo (P) Piesele Economice Volkswagen…

(P) Piesele Economice Volkswagen…

de

Știați că?

• Anumite componente, cum ar fi plăcuţele de frână, tobele de eşapament şi amortizoarele sunt supuse unei solicitări intense şi odată cu uzarea treptată a acestora este compromisă siguranţa automobilului?

Piesele Economice reprezintă soluţia inteligentă pentru automobilele cu experienţă? Acestea sunt proiectate special pentru aceste automobile şi le păstrează valoarea de piaţă actuală.

• Atunci când au proiectat gama de Piese Economice, inginerii Volkswagen au urmărit să micşoreze costurile, fără să compromită siguranţa şi performanţele?

Piesele Economice:

… au fost proiectate special pentru automobilele cu experienţă mai mare de cinci ani, pentru a permite reparaţii avantajoase, adaptate vârstei automobilului.

… sunt piese originale şi se bucură de aportul tehnologic al mărcii. Acestea sunt testate şi aprobate de către inginerii Volkswagen.

… sunt disponibile în pachete cu preţuri atractive, ce includ şi manopera. De aceea, veţi şti încă de la început cât va costa reparaţia.

… sunt disponibile pentru repararea multor piese de uzură comune. De exemplu, există plăcuţe şi discuri de frână, tobe de eşapament, baterii şi amortizoare în variantă economică.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.