Home Promo (P) Vreme imprevizibilă? Înarmați-vă cu anvelopa potrivită

(P) Vreme imprevizibilă? Înarmați-vă cu anvelopa potrivită

de

Condițiile din timpul iernii pot deveni o provocare

Zilnic, șoferii trebuie să facă față schimbărilor neprevăzute ale vremii: ploaie, soare, zăpadă și temperaturi ce oscilează. Condiţiile de drum din timpul iernii, amplifică nevoia şoferilor de a fi echipaţi în mod corespunzător pentru a face faţă schimbărilor de vreme şi a asigura siguranța lor și a celor dragi.

Fiind singurul punct de contact între un vehicul şi carosabil, nu mai mare decât o palmă, anvelopele au o misiune esenţială pentru siguranţă. Acestea trebuie să ofere tracţiune maximă şi aderenţă în toate condiţiile de drum.

Pentru siguranță, indiferent de condițiile meteo imprevizibile, Michelin a investigat profund fuziunea tehnologiilor anvelopelor de vară și de iarnă, și a creat MICHELIN CrossClimate, prima anvelopă de vară omologată pentru utilizare în timpul iernii.

Un simbol care garantează performanța în condiții de iarnă

3pmsf

Diferită și complexă, MICHELIN CrossClimate este o anvelopă cu adevărat inovatoare, deoarece se adaptează la diferite situații climatice, fiind singura anvelopă care combină avantajele anvelopelor de vară și de iarnă.

Pentru anvelope, iarna începe la 7°C. Sub această temperatură, banda de rulare a anvelopelor dedicate utilizării pe timp de vară îşi pierde din flexibilitate și eficiență.

Pentru a fi pregătiţi condițiilor de iarnă, aveți nevoie de anvelope care pot oferi performanţe îmbunătățite de condus și frânare la temperaturi scăzute.

pn002893

Cu alte cuvinte, trebuie să vă uitaţi după certificarea 3PMSF (3 vârfuri muntoase/fulg de nea) pe pereții laterali ai anvelopei, ceea ce înseamnă că anvelopele îndeplinesc nivelul necesar de performanță la frânarea și tracțiunea pe zăpadă. Și acest lucru este garantat prin teste obiective*.

Având certificarea 3PMSF, MICHELIN CrossClimate poate fi utilizată în România, unde montarea anvelopelor cu performanţe dovedite în condiţii de iarnă este o cerință legală.

Continuă să conduci indiferent de vreme, cu o anvelopă de vară certificată pentru iarnă 

 

Anvelopa MICHELIN CrossClimate se adresează unei nevoi din ce în ce mai urgente în rândul şoferilor europeni de a se simţi mai în siguranță atunci când se confruntă cu condiții meteo instabile şi imprevizibile.

Performanţele anvelopei MICHELIN CrossClimate rezultă din combinarea mai multor tehnologii: un nou compus de cauciuc, profil unic în formă de V, lamele 3D speciale. Acestea sunt doar câteva din inovațiile care oferă performanțe excelente pe zăpadă, precizie pe suprafețe uscate și longevitate optimă.

De asemenea, anvelopei MICHELIN CrossClimate îi sunt atribuite și celelalte caracteristici ale anvelopelor MICHELIN: longevitate, economie de carburant și confort. Astfel, MICHELIN CrossClimate exprimă strategia Grupului, MICHELIN Total Performance, care constă în furnizarea de mai multă performanță în aceeași anvelopă.

00293842

Michelin promovează în mod constant importanţa utilizării anvelopelor potrivite nevoii de utilizare a consumatorilor, dezvoltând astfel, cea mai completă gamă de anvelope pentru utilizare în condiţii de iarnă – certificată 3PMFS, atât pentru utilizarea în condiţii de iarnă ocazionale prin MICHELIN CrossClimate, cât şi pentru condiţii de iarnă frecvente, prin gama Alpin.

Te simţi în siguranță și te bucuri de toate condițiile meteo, cu anvelopa pregătită să facă faţă imprevizibilului, MICHELIN CrossClimate.

Aflați mai multe despre performanțele recunoscute ale MICHELIN CrossClimate precum şi evaluările consumatorilor pe www.michelin.ro

pn002848

 

* Conform cerințelor reglementarii UNECE R117

** Teste Dekra realizate în 2014/12 si 2015/01 pentru dimensiunile 205/55 R16 si 195/65 R15

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.