Home Știri Prețuri Hyundai Bayon în România

Prețuri Hyundai Bayon în România

de Dan Damian
prețuri Hyundai Bayon

Hyundai a publicat lista de prețuri Hyundai Bayon pentru piața din România. Cel mai mic SUV Hyundai este propus cu două motorizări.

Prezentat oficial la începutul acestei luni, Hyundai Bayon este deja disponibil pe piața din România, unde sunt oferite deocamdată două dintre celei trei motorizări anunțate de producător. SUV-ul de 4,18 metri lungime, cu o gardă la sol destul de mare pentru un crossover (183 mm) are un motor de bază de 1,2 litri MPi, care produce 84 CP și 117 Nm și este cuplat la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte. Prețul acestei versiuni este de 13.923 euro, în cadrul actualei promoții de lansare oferită de Hyundai.

Hyundai Bayon spate

Urmează apoi propulsorul de 1,0 litri, cu 100 CP și sistem mild hybrid, care poate fi comandat și cu cutia de viteze cu dublu ambreiaj 7 DCT, în locul celei manuale cu 6 trepte oferită standard. Prețurile Hyundai Bayon cu această motorizare este de 18.088 euro pentru versiunea cu cutia manuală și de 19.040 euro pentru modelul echipat cu cutia 7 DCT.

prețuri Hyundai Bayon

Conceput special pentru piața europeană, Hyundai Bayon (inspirat de numele orașului Bayonne, din Franța) le permite celor de la Hyundai să intre în segmentul crossover-elor de clasă mică, unde se duce o luptă acerbă pentru atragerea de clienți tineri, mulți aflați la prima mașină.

Astfel, Hyundai Bayon abordează un stil proaspăt și, dacă la partea frontală vedem asemănarea cu SUV-ul imediat superior, Kona, spatele vine cu un desen interesat, o lunetă care pare împărțită în două secțiuni și stopuri mari, dispuse pe înălțime, care mulate pe curbura hayonului. 

interior Hyundai Bayon

Interiorul este în mare parte preluat de la Hyundai i20 și oferă inclusiv un tabloul de bord digital, de 10,25 inchi și, opțional, display central de 10.25 inchi, în locul celui de 8 inchi aflat în echiparea standard, care permite conexiune CarPlay wireless (premieră în acest segment, spune Hyundai). Consola centrală include spațiu pentru încărcare wireless și două porturi USB (plus unul pentru pasagerii din spate).

Hyundai Bayon este primul model din afara celor de performanță de la Hyundai care primește sistemul Rev Matching (sicronizarea turației motorului cu cea a cutiei, la retrogradare) pentru motorul de 1.0 litri, cu transmisie manuală, 6iMT, în modul Sport.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.