Home Știri Prețuri Jeep Avenger în România

Prețuri Jeep Avenger în România

de Dan Damian
Jeep Avenger

Autoitalia, importatorul mărcii Jeep a publicat lista de prețuri Jeep Avenger pentru piața din România. Avenger este primul model electric Jeep.

 

Prezentat anul trecut, Jeep Avenger poate fi de acum comandat și în România. Primul model electric al mărcii americane este și cel mai mic din gamă. Da, este chiar mai mic decât Renegade. Și nu a trecut mult de când a obținut titlul Car of the Year pentru anul 2023.

Jeep Avenger

Platforma noului Avenger nu este chiar o noutate: vorbim despre platforma STLA Small, derivată din eCMP, produsă de grupul PSA înainte de integrarea în grupul Stellantis. Așadar, aceeași platformă cu a tuturor modelelor mici, electrice, produse de Peugeot și Citroen. Jeep Avenger folosește însă versiunea îmbunătățită a acestei platforme, adică oferă 156 CP și 260 Nm. Tracțiunea este pe puntea față, iar bateria de 50,8 kWh (net) asigură o autonomie oficială de 392 km, în condițiile în care consumul mediu oficial este de 15,9 kWh/100 km. Puterea de încărcare maximă este de 11 kW la AC și 100 kW la curent cotinuu. Mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în 9 secunde, iar viteza maximă este de 150 km/h.

 

Prețuri Jeep Avenger în România

Avenger este propus în trei versiuni de echipare în țara noastră. Cel mai accesibil este Avenger Longitude, al cărui preț de pornire este de 38.900 euro. Urmează nivelul Altitude, de la 40.900 euro, iar la vârf este Summit, cu preț de la 43.900 euro, dar această versiune nu este deocamdată disponibilă pentru comenzi.

Prețuri Jeep Avenger în România

  • versiunea Summit nu poate fi deocamdată comandată pe piața din România.

Încă de la nivelul de bază, Longitude, Jeep Avenger este destul de bine echipat: climatizare automata, faruri Full LED reflector cu DRL LED integrate, geamuri electrice față și spate cu impuls, sistem multimedia cu display de 10.25 inchi, CarPlay și Android Auto wireless, tablou de bord digital, de 7 inchi, cruise control, Oglinzi electrice, frână de parcare electrică, cu Autohold, etc.

Jeep Avenger

Următorul nivel, Altitude ,adaugă: tapițerie stofă/piele ecologică, tablou de bord digital de 10,25 inchi, cruise control adaptiv, hayonul acționat electric, volan din piele ecologică, jante de 17 inchi.

În cazul versiunii Summit avem echiparea Altitude, plus alte echipamente: Camera video marșarier cu ghidaj dinamic, fază lungă automată, Faruri full LED, stopuri cu LED, oglinzi rabatabile electric, scaune față încălzite, încărcător wireless pentru telefon, sistem de avertizare pentru unghi mort, senzori de parcare la 360 grade, jante de 18 inchi.

Citiți concluziile unui prim contact cu Jeep Avenger!

 

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.