Promo

(P) Solutia perfecta pentru recuperarea datelor de pe Mac

recuperarea datelor de pe mac

In ziua de astazi, cand mai totul se realizeaza prin intermediul tehnologiei, nu exista computer/laptop care sa nu dispuna de un inventor, ori diverse fisiere cu informatii importante stocate in memorie.

Indiferent de domeniul de activitate si de informatiile stocate, este absolut necesar sa existe la indemana un program, un software, dedicat recuperarii datelor. Fie dintr-o simpla neatentie, fie din cauza unei defectiuni sau din cauza atacului unor virusi, fisiere ce pot contine informatii importante pot fi sterse, iar intr-o astfel de situatie trebuie neaparat sa se actioneze in cel mai scurt timp.

EaseUS Data Recovery Wizard for Mac de exemplu, este alegerea perfecta pentru device-urile care ruleaza pe sistemul de operare Mac, fiind un software extrem de usor de utilizat, care nu necesita nici un fel de cunostinte in domeniul IT si care a fost conceput pentru a fi folosit de oricine si in orice situatie.

Referitor la modul de utilizare al EaseUS Data Recovery Wizard for Mac: folosirea acestui software consta in instalarea programului propriu zis, stabilirea locatiei initiale, dupa care se va porni scanarea fisierelor pierdute. Apoi, dupa finalizarea scanarii, nu ramane decat sa selectati fisierele pe care doriti sa le recuperati si astfel fiecare document se va intoarce inapoi la locul lui in cel mai scurt timp, in functie de dimensiune.

Probabil ca tuturor ni s-a intamplat ca, accidental, sa stergem fisiere importante atat la locul de munca, cat si pe calculatorul personal de acasa si nu am stiut cum si ce trebuie sa facem pentru a le recupera.

Ei bine, accesand site-ul celor de la easeus.com, veti putea descarca gratuit o versiune basic al  EaseUS Data Recovery Wizard for Mac sau daca doriti performante cu adevarat inalte, puteti opta pentru unul dintre pachetele oferite, acestea avand de asemenea preturi extrem de avantajoase.

Sistemele de operare asupra carora acest software poate actiona sunt urmatoarele: macOS 10.14, 10.13 si 10.12 si Mac OS 10.11, 10.9, 10.8, 10.7 si 10.7 pentru orice tip de fisier pierdut, fie ca este vorba de documente, fisiere audio-video, poze, muzica si asa mai departe.

Pentru mai multe detalii, va invit sa accesati site-ul easeus.com pentru a va convinge singuri cat de eficienta este aceasta aplicatie.

Nu trebuie sa uiti de protejarea datelor, asa ca alege un program de cea mai buna calitate, sigur si rapid precum EaseUS Data Recovery Wizard for Mac si cu siguranta vei avea numai de castigat.

Am descoperit acest program complet intamplator, cand din greseala am sters complet un intreg album cu poze din vacanta. Fiind disperat deoarece imi erau foarte dragi, am inceput sa caut pe internet diverse solutii pentru recuperare a datelor sterse si asa am dat peste EaseUS Data Recovery Wizard for Mac.

Dupa ce am citit despre ce este vorba si am vazut recenziile oamenilor, nici nu am mai stat pe ganduri si l-am instalat numai decat.

In prima faza am optat pentru versiunea free pentru a fi sigur ca isi merita investitia iar dupa ce l-am utilizat si am recuperat datele, imediat am si achizitionat cea mai puternica versiune deoarece doream sa fiu 100% sigur ca pe viitor daca voi mai avea astfel de probleme le voi rezolva in cel mai scurt timp.