Home Promo Servicii europene de închirieri autocare și microbuze pentru evenimente speciale

Servicii europene de închirieri autocare și microbuze pentru evenimente speciale

de Doinita Stanciu
servicii de închirieri - Transcar SRL

Compania TRANSCAR SRL vă oferă servicii europene de închirieri autocare și microbuze pentru orice tip de eveniment special.

Cu o experiență de peste 18 ani în acest domeniu, această companie reușește să ofere cu succes o multitudine de servicii foarte moderne și de foarte bună calitate precum servicii de transport persoane în țară și în străinătate, servicii de transport angajați, servicii de transport la și de la aeroport, servicii de transport business, etc.

Este suficient să accesați site-ul companiei TRANSCAR SRL pentru a afla toate detaliile despre toate serviciile concepute de această companie pentru persoanele sau firmele interesate.

Servicii de închirieri autocare.

Serviciile de inchirieri autocare Bucuresti oferite de compania TRANSCAR SRL se adresează oricărei persoane sau oricărei companii care dorește să organizeze excursii sau care dorește să transporte persoane pentru evenimente speciale de tip nunți, botezuri, petreceri de absolvire, întruniri speciale, etc. Autocarele companiei sunt foarte moderne și foarte bine întreținute. Sunt dotate cu toalete onboard, instalații de aer condiționat, instalații de iluminat și instalații de sonorizare cu DVD. 

Șoferii sunt foarte experimentați, serioși și foarte atenți cu pasagerii. Autocarele sunt de tip Mercedes, ISUZU, IVECO, VOLVO, etc. Le puteți închiria cu succes inclusiv pentru transportul salariaților din companiile dumneavoastră. De foarte multe ori este mult mai avantajos să externalizați aceste tipuri de servicii decât să achiziționați un întreg parc auto, nu este așa?

Compania are sedii deschise în următoarele localități din România: București, Ilfov, Zimnicea, Videle, Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele. Ne bucurăm să vă anunțăm faptul că toți clienții acestei companii au fost mulțumiți de servicii contractate până acum.

Contactați acum un reprezentant al acestei companii pentru a discuta în detaliu oferta de servicii transport pentru evenimentul dumneavoastră!!

Servicii de închirieri microbuze.

În mod asemănător, compania TRANSCAR SRL acordă oricărei persoane  sau companii interesate, servicii europene de inchirieri microbuze Bucuresti pentru orice tip de eveniment special. Microbuzele sunt de același tip, sunt foarte bine întreținute, de asemenea, sunt moderne și foarte sigure pentru că sunt verificate periodic din punct de vedere tehnic de persoane cu experiență.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că această companie va poate pune la dispoziție același tip de microbuze și pentru organizarea de concedii împreună cu familia sau cu prietenii.

Pentru că șoferii cu care colaborează compania TRANSCAR SRL sunt profesioniști și pentru că toate mașinile din parcul auto sunt sigure și bine dotate, vă recomandăm închirierea de microbuze chiar și pentru servicii de transport copii la grădiniță, la școală, la liceu, after school sau la alte tipuri de școli. Microbuzele companiei pot fi foarte utile și pentru transportul pasagerilor la și de la aeroport sau pentru transporturi diferite tip business.

Rețineți, de asemenea, următorul lucru: prețurile practicate de compania TRANSCAR SRL includ toate tipurile de cheltuieli, pentru combustibil, pentru șofer, pentru taxe și pentru asigurări. Formați acum numărul de telefon postat pe site-ul companiei pentru a discuta în detaliu toate amănuntele unei posibile colaborări. 

Mult succes și călătorie plăcută și cât mai confortabilă!!

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?