Știri Video

(Video) Bucurii pentru mici și mari – Ziua Copilului ar trebui să țină tot anul!

Nu peste tot în lume 1 iunie este ziua oficială în care sunt sărbătoriți copiii de toate vârstele – astfel încât pe noi nu ne-ar deranja să o sărbătorim de mai multe ori pe an…

Mai ales că industria auto face ce face și ne demonstrează că știe cum să atragă atenția pentru copiii mici și mai ales mari. În preajma frumoasei sărbători s-au adunat destule motive pentru a-i celebra atât pe cei mici, dar și pe cei mari – cu suflet tânăr. Pentru început avem un set de la Lego – probabil unul din cele mai potrivite cadouri pentru virtual orice vârstă (nu degeaba faimoasele seturi poartă și inscripții de genul x – 99 ani). Și nu vorbim despre orice set, ci de proaspăt lansatul kit Lego Technics Bugatti Chiron – unul care costă $349.99 și care cuprinde inclusiv pistoane aflate în mișcare sau o cutie de viteze cu opt trepte care pot fi schimbate de micii/marii constructori. La scara 1:8, are dimensiuni impozante: 56 centimetri în lungime, 25 cm în lățime și 14 înălțime – iar durata asamblării nu este nici ea de neglijat, datorită celor 3599 piese.Bavarezii de la BMW au și ei propriile cadouri – unele destul de serioase însă. Pentru început, ne putem delecta cu noul M5 într-o ipostază specială: stăpân peste întreg orașul Taipei, în mod ciudat lipsit complet de oameni sau alte autovehicule și devenit astfel locul de joacă perfect. Apoi avem și primul teaser oficial ce vestește mult-anticipata sosire a noii generații a decapotabilei Z4, „dezvăluit” în specificația Z4 M40i în cadrul sesiunilor de teste cu prototipuri camuflate desfășurate la Autodrome de Miramas în sudul Franței.


Următorul pe listă este un video cu Lamborghini – nu cu unul singur însă, deoarece „Any Boy’s Dream” un foarte scurt act artistic pregătit pentru YouTube include două dintre cele mai spectaculoase modele din Sant’Agata Bolognese din toate timpurile: Aventador LP 750 SV și Murcielago LP 670 SV (atenție, de această dată avem de-a face cu un cadou pentru copii mari – fetele „îmbrăcate” doar în camuflaj tip body paint o demonstrează rapid). Nici o grijă, pentru cei mici mai rămân destule idei – spre exemplu Subaru oferă o opțiune premium pentru a-i ține pe cei mai tineri ocupați în timpul călătoriilor lungi. Este vorba despre noul kit Starlink Entertainment Anywhe, disponibil pentru modelul american Ascent, compus din două iPad 32GB Wi-Fi de 9,7 inch, două căști Harman Kardon Bluetooth și două carcase Otterbox Defender Series iPad – totul pentru modica sumă de $970.

Dacă sunteți mai degrabă adepții unor ocupații ce implică natura, Porsche ne oferă opțiunea petrecerii unei zi la fabrica sa de la Leipzig – între 9 iulie și 3 august, împreună cu Leipzig Alluvial Forest Station, compania germană va pregăti Porsche Safari, un centru dedicat naturii sălbatice, ce va include tururi de „bird watching” sau vizite în cadrul centrului off-road adiacent pentru a vedea… ponei Exmoor. Noul program face parte din eforturile cu privire la conservarea naturii – astfel încât mici vizitatori vor mai putea vedea și alte specii – de la lilieci la broaște și de la bursuci la colonii de albine.