Home Știri (Video) Începem o nouă săptămână… cu câteva teaser-e

(Video) Începem o nouă săptămână… cu câteva teaser-e

de Aurel Niculescu

Audi nu duce lipsă de noutăți anul acesta – doar ce am văzut TT facelift și deja trebuie să ne pregătim de lansarea celei de-a două generații a crossover-ului Q3. Între timp, ne putem delecta și cu noutăți de la Glickenhaus, Lamborghini sau Porsche.

Ingolstadt-ul probabil nu mai are o clipă de odihnă – doar ce am văzut lansările oficiale ale modelului de top SUV Q8 sau noua fațetă a bazei gamei constructorului, reprezentată de micul A1 Sportback – și deja, pe 25 iulie, vom avea parte de o nouă lansare majoră. Q3 nu mai este cel mai mic crossover Audi, loc preluat de Q2, însă este cu siguranță dornic să-și ocupe locul în gamă – și să lupte de la egal la egal cu BMW X1 sau Mercedes-Benz GLA.Despre Scuderia Cameron Glickenhaus am mai discutat deja, inclusiv referințele sale cât se poate de clare la tot felul de modele clasice de la Ferrari sau Corvette, însă în continuare proiectul 006 – Glickenhaus Spyder este învăluit în mister, cu mențiunea că nu mai este doar un cabriolet – ci și un coupé, așa cum ne anunță compania cu ajutorul celui mai recent teaser.Să trecem astfel la italienii mărcii Lamborghini – care au ajuns iarăși pe Nürburgring Nordschleife, posibil în căutarea unui nou record – de această dată cu modelul Aventador SVJ. În schimb, Porsche pare gata să îmbine elementele clasice cu cele contemporane pentru „Classic Project Gold” – o caroserie de 911 clasic ar putea întâlni nu doar elemente contemporane lui (să fie arome provenite de la seriile 993 și modelul 959), ci mai ales elemente contemporane nouă, în ceea ce Porsche numește a fi o viitoare „piesă cu adevărat unică.”

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.