Home Știri Volvo S90 Excellence țintește clienții Business Class,

Volvo S90 Excellence țintește clienții Business Class,

de

În versiunea Excellence, Volvo S90 țintește clienții Business Class, în locul scaunului pasagerului având o Lounge Console ce integrează o cutie de pantofi, o măsuță pliantă și un ecran escamontabil. Dezvăluit la Shanghai, alături de noua versiune a sedanului S90, Excellence marchează o nouă eră a producției de automobile în China.

Volvo Cars a dezvăluit versiunea actualizată pentru piața din China a sedanului S90 și modelul de lux S90 Excellence, amândoua destinate pieței de modele sedan high-end, înainte de prima lor apariție publică la 2016 Guangzhou Motor Show. Ambele versiuni vor fi produse în unitatea Volvo Cars din Daqing, China, și vor fi exportate global, cu accent pe nivelul înalt de calitate care ghidează strategia globală de producție Volvo.

Volvo S90 China version exterior driving

China va juca un rol tot mai important pentru planurile noastre de producție globală. În anii care urmează, fabricile noastre de aici vor livra cele mai bune produse pentru exporturi către lumea întreagă, contribuind la obiectivul nostru de a vinde 800.000 de unități până în 2020”, spune Håkan Samuelsson, Președintele și CEO al Volvo Car Group.

Volvo S90 China version exterior front/side

Volvo a fost primul producător din Vest care a exportat către Statele Unite o mașină premium fabricată în China în anul 2015 prin modelul S60 Inscription, care a primit un rating de 5 stele în urma testelor realizate de National Highway Traffic Safety Administration.

Exterior Large Animal Detection Volvo S90 1

Dotări premium

Ambele modele S90 evidențiază nivelul de dotări premium specifice Volvo. “Primul lucru pe care îl observi la S90 Excellence este că am renunțat la scaunul din față pentru pasager și l-am înlocuit cu ceea ce noi numim Lounge Console, concepută pentru executivii care au nevoie de șoferi, de timp de relaxare sau de muncă pe timpul deplasării cu mașina. Al doilea lucru pe care îl vei observa sunt materialele de înaltă calitate combinate astfel încât să îți ofere o senzație de lux incomparabilă”, spune Thomas Ingenlath, Senior Vice President Design al Volvo Car Group.

Volvo S90 China version interior rear seat

S90 Excellence cuprinde multe funcționalități concepute pentru a îmbunătăți experiența din mașină – un plafon complet panoramic, mese de lucru mobile, depozitare eficientă, încălzire sau răcire pentru suportul de pahare, un suport pentru picioare reglabil și un sistem de entertainment care cuprinde un ecran mare pentru muncă sau relaxare. S90 Excellence include și o interfață de control cu touchscreen pentru pasagerii scaunelor din spate, un spațiu de refrigerare incorporat și pahare de cristal lucrate manual, realizate de producătorul suedez Orrefors.

S90 va fi disponibil cu modelele de motoare Volvo premiate, T4 și T5, și cu motorul plug-in hibrid T8 Twin Engine , livrând un mix fără compromisuri de performanță și putere electrică pură, care vor pune în evidență setările șasiului Volvo ”Relaxed Confidence”. S90 Excellence va avea doar opțiunea de sistem de propulsie T8 Twin Engine.

Drive-E 4 cylinder Petrol Engine - T5 Rear

Toate modele noi vor avea incluse dotările standard de siguranță, incluzând aici detectarea animalelor mari ca parte a sistemului City Safety, Pilot Assist, care este un mod de condus semi-autonom cu asistența șoferului și care poate fi activat la viteze de până la 130 km/h.

Noile modele ale seriei 90 vor avea și avantajul integrării cu telefoanele smart, incorporând Apple CarPlay și Android Auto, care facilitează accesul la funcționalitățile familiare ale telefonului prin intermediul unui ecran central de mari dimensiuni.

 

Volvo S90 Excellence interior keyboard

Ambele mașini vor avea integrat sistemul de calitate a aerului CleanZone care are include un filtru ionic de aer, monitorizare în timp real PM 2.5 pentru cele patru zone ale sistemului de aer condiționat.

Pilot Assist
Volvo S90 China version interior
Volvo S90 China version exterior rear
Volvo S90 China version exterior panoramic roof
Volvo S90 Excellence interior ambient light
Volvo S90 Excellence interior keyboard
Volvo S90 Excellence full interior
Volvo S90 Excellence interior rear
Volvo S90 Excellence interior lounge console
Volvo S90 Excellence exterior front 3/4
Volvo S90 Excellence exterior rear 3/4
Volvo S90 Excellence exterior side

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.