Home Știri Votați Best Electric Car, competiția care premiază cea mai bună mașină electrică!

Votați Best Electric Car, competiția care premiază cea mai bună mașină electrică!

de Dan Damian
Finaliste Best Electric Car

S-a dat startul votului cititorilor în competiția Best Electric Car, care își propune să premieze cea mai bună mașină electrică a anului în curs.

Românii au demonstrat că urmează trendul european și sunt tot mai interesați de achiziția imediată sau pe termen mediu a unei mașini electrice, în condițiile în care producătorii vin cu tot mai multe astfel de oferte, într-o gamă foarte variată de preț. Mai mult, România are în prezent cel mai mare bonus din Europa pentru achiziția unui automobil electric: 45.000 lei (peste 9.000 euro) prin programul Rabla Plus, astfel încât, pe fondul atingerii unor autonomii mai mult decât decente, mulți românii sunt tentați să treacă la acest tip de propulsie ecologică.

În aceste condiții, AutoExpert Media lansează competiția Best Electric Car in Romania, aliniindu-se astfel trendului european care premiază cele mai bune mașini electrice, ținând cont de specificul fiecărei piețe. Prima ediție Best Electric Car in Romania va avea loc în luna aprilie, chiar de Ziua Pământului, organizatorii dorind să transmită, prin această asociere de evenimente, un mesaj puternic în favoarea accelerării luptei împotriva încălzirii globale și a poluării, în special a celei din marile orașe.

Juriul format din 14 jurnaliști auto, cei mai reprezentativi din presa de specialitate, a făcut trierea conform condițiilor exprimate anterior și au stabilit cele 21 de modele electrice eligibile pentru ediția 2021 a competiției Best Electric Car in Romania.

Acestea sunt: Audi e-tron Sportback, BMW iX3, Citroen e-C4, DS3 Crossback E-Tense, Fiat 500e, Hyundai Ioniq electric, Hyundai Kona electric, Honda e, Kia e-Niro, Mazda MX-30, Mercedes-Benz EQA, Mini Cooper SE, Opel Corsa-e, Opel Mokka-e, Peugeot e-208, Peugeot e-2008, Porsche Taycan, Renault Zoe, Skoda Enyaq iV, Volkswagen ID.3, Volkswagen ID.4.

Ulterior juriul a ales prin vot cele 7 modele care intră în finală și își vor disputa marele premiu: BMW iX3, Citroen e-C4, Honda e, Kia e-Niro, Mercedes EQA, Skoda Enyaq iV și Volkswagen ID.3.

Ca urmare, sunteți invitați să vă votați favorita AICI!

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.