Home Știri Artiștii români se impun în Japonia, la Dream Car Art Contest Toyota

Artiștii români se impun în Japonia, la Dream Car Art Contest Toyota

de

Podium complet – aur, argint și bronz – pentru România în competiția internațională Dream Car Art Contest 2013, organizată de Toyota și desfășurată la Tokyo, în Japonia.

contest_logo_en

Pentru prima dată, locurile ocupate de micuții artiști în finală nu au fost comunicate, acest lucru fiind păstrat secret până la ceremonia oficială din Japonia, unde Toyota România a repurtat un succes enorm.

Test: Toyota RAV4

Sorina Teodora Călinescu a ocupat locul I la categoria de vârstă 13- 15 ani, Iasmina Maria Receanu a ocupat Locul II la categoria de vârstă 13–15 ani, Ștefania Sandu a ocupat locul II la categoria de vârstă 10–12 ani și Ciprian Gherghinoiu a ocupat locul III la categoria de vârstă 13–15 ani.

Toyota Yaris Hybrid R Concept, primul hot hatch hibrid

Este pentru al treilea an când Toyota România participă la această competiție organizată de către Toyota Motor Corporation și câștigă în finala concursului. Anul trecut, în 2012, Ștefania Mihaela Călinescu, în vârstă de 14 ani, a câștigat medalia de aur la categoria sa de vârstă, iar acum 2 ani, în 2011, Adrian Emanuel Pristavu a câștigat una dintre mențiuni în cadrul aceluiași concurs. 

Top 10 cele mai valoroase mărci auto

Între  15 ianuarie 2013 și 14 martie 2013, la sediul Toyota România s-au primit 2830 de lucrări din toată țara, înscrise în fiecare din cele trei categorii de vârstă: sub 10 ani, 10–12 ani și 13–15 ani.

Concursul este destinat copiilor de până  la  15 ani, iar principalul scop este de a stimula imaginația și creativitatea copiilor, pentru ca aceștia să își exprime viziunile cu privire la viitor. Jurizarea la nivel național a avut loc în luna martie, juriul fiind compus din: George Kyriazis, director general Toyota România, Johan Ohlson, Executive Creative Director Saatchi&Saatchi,  Adrian Drăgan, redactor-șef auto motor și sport, și  Costin Giurgea, Publisher BBC Top Gear România.

Articole similare

Comentarii închise.