Home Modele noi Chinezii de la BYD atacă piața europeană

Chinezii de la BYD atacă piața europeană

de Vlad Micu
BYD SEAL U

Cel mai important producător mondial de vehicule electrificate cu încărcare la priză, BYD, va încânta lumea auto la Internationale Automobilausstellung (IAA) de la München, în perioada 5-10 septembrie 2023, cu prezența captivantă a șase vehicule electrice și o gamă de tehnologii revoluționare.

 

La un an de la intrarea pe piața europeană a autoturismelor, BYD revine la IAA Mobility pentru a-și prezenta portofoliul de produse în expansiune. În centrul atenției se va afla sub-brandul de lux DENZA, care își va face debutul european, prezentând mult așteptatul DENZA D9 – disponibil atât plug-in hibrid, cât și full electric.

<yoastmark class=

Printre modelele remarcabile prezentate, se remarcă BYD SEAL (sedan de segment D). Distins cu prestigiosul premiu iF Design Award, acesta întruchipează eleganța și sportivitatea. Liniile sale dinamice joase emană o notă sportivă, accentuată de elementele de design rafinat inspirate de BYD Ocean X. Sub capotă, cea mai recentă tehnologie CTB (Cell-to-Body) integrează perfect caroseria și bateria Blade, sporind rezistența structurală. BYD SEAL se mândrește cu sistemul de ultimă generație iTAC (Intelligent Torque Adaption Control) pentru o stabilitate și o performanță superioară în materie de siguranță. Cu o autonomie de 570/520 km (WLTP combinat), este suficient de versatil pentru toate tipurile de călătorii. Modelul oferă două niveluri de echipare – varianta “Design” cu tracțiune spate care oferă 230 kW și varianta “Excellence” cu tracțiune integrală care se laudă cu o putere impresionantă de 390 kW.

 

Însoțind BYD SEAL se află BYD SEAL U (SUV de segment D), extrem de versatil și practic, care este la premiera europeană. Caracterizat de designul său orientat spre utilitate, BYD SEAL U oferă o polivalență și o utilitate excepțională. Cu un limbaj de design care evocă tema inspirată de Ocean, acest SUV oferă un echilibru între estetică și inteligență, asigurând un nivel ridicat de siguranță, confort și practicitate. BYD SEAL U este capabil să găzduiască cinci pasageri cu un spațiu mare de încărcare, ceea ce îl face o alegere de încredere pentru diverse nevoi. Versiunea Comfort este echipată cu o baterie BYD Blade de 71,8 kW, oferind o autonomie de 420 km, în timp ce versiunea Design se mândrește cu o baterie Blade de 87 kWh, oferind o autonomie liniștitoare de 500 km WLTP.

 

Într-o mișcare revoluționară, chinezii introduc DENZA D9, vârful de lance al sub-brandului DENZA – un joint-venture între BYD și Mercedes-Benz. Aflat în premieră europeană la IAA München, DENZA D9 redefinește conceptul de transport de persoane cu capacitatea sa de 7 locuri dispuse într-o configurație 2+2+3. Acest monovolum de lux este o dovadă a angajamentului BYD față de inovație și vehicule ecologice ce dispun de tehnologie modernă.

 

Michael Shu, director general al diviziei europene exprimă angajamentul mărcii de a aduce pe piața europeană vehicule inovatoare și ecologice. IAA Mobility servește drept o platformă perfectă pentru a dezvălui cele mai recente modele și tehnologii revoluționare ale BYD. Angajamentul companiei de a oferi opțiuni diverse în cadrul portofoliului său de produse, combinate cu tehnologii de ultimă oră, are ca scop satisfacerea cerințelor variate ale consumatorilor.

 

În peisajul în evoluție rapidă al transportului durabil, prezența BYD la IAA Mobility 2023 își afirmă poziția de lider în sectorul vehiculelor ecologice. Cu o gamă captivantă de vehicule electrice și tehnologii inovatoare, BYD continuă să modeleze viitorul mobilității.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.