Home Lifestyle Citroën prezintă teaserul Type Holidays – Un omagiu adus faimosului Type H

Citroën prezintă teaserul Type Holidays – Un omagiu adus faimosului Type H

de Vlad Micu
Citroen Type Holidays

Cu cea mai recentă apariție la Caravan Show Düsseldorf, legendarul constructor auto francez Citroën a stârnit interesul aventurierilor și al călătorilor deopotrivă. Teaserul Type Holidays ridică ștacheta pentru experiențe de călătorie neconvenționale, în semn de omagiu adus iconicului Type H.

 

Type Holidays, care se bazează pe modelul versatil Citroen SpaceTourer, întruchipează tot confortul și ingeniozitatea autorulotelor de top. Oferă o combinație perfectă între utilitate și lux, cu baldachinul pop-up, bancheta mobilă, bucătăria practică și masa rabatabilă.

Citroen Type Holidays

Teaserul Type Holidays reprezintă intrarea calculată a companiei Citroën pe această piață în plină expansiune a transformării minivanurilor în autorulote. Această acțiune demonstrează dedicarea constructorului auto pentru a-și diversifica linia de produse și pentru a răspunde cererii în creștere pentru experiențe inedite de călătorie. Viitoarea linie “Holidays” a Citroën, programată să își facă apariția spre finalul lui 2023, este prefațată de acest teaser.

 

Ideea The Type Holidays, care a fost dezvăluită la Salonul Caravan Show de la Düsseldorf, una dintre cele mai mediatizate expoziții de vehicule de agrement din lume, combină perfect designul legendar al modelului Type H cu modelul contemporan SpaceTourer pentru a oferi un aranjament interior care va fi disponibil în curând în întreaga gamă Citroën.

 

Istoria îndelungată a Citroën de a susține libertatea individuală și interacțiunea socială se potrivește perfect cu ideea de Type Holidays. Este înă o dovadă că Citroën încearcă să influențeze viitorul turismului. Francezii sunt niște jucători importanți pe piața europeană a autovehiculelor de tip “motorhome” și sunt recunoscuți pentru proiectarea unor vehicule funcționale la prețuri rezonabile, asociate cu evadarea din cotidian și petrecerea timpului liber.

 

Teaserul creativ al Citroën Type Holidays răspunde unui fenomen social în creștere: atracția față de minivanuri. Type Holidays poate traversa zonele metropolitane și se poate încadra în locuri de parcare standard, deoarece are o înălțime mai mică de 2 metri. Este de înțeles de ce autorulotele din minivanuri au devenit o alegere populară pentru consumatorii europeni care caută libertate și o legătură cu natura.

 

Este un bun exemplu de Van Life, care îmbină farmecul naturii cu simplitatea și luxul. Cu spațiul generos, confortul, funcționarea silențioasă și caracteristicile utile, cum ar fi ușile laterale glisante, un geam pentru hayon și multe altele, vehiculul îmbrățișează tendința “glamping”.

Citroen Type Holidays

Modelul este echipat de Citroën în colaborare cu Bravia Mobil, o autoritate recunoscută în materie de echipare a vehiculelor de agrement, pentru a oferi toate facilitățile. Pe lângă faptul că are un plafon pop-up cu un pat încăpător, vehiculul are și o banchetă care poate fi folosită ca pat, scaune față pivotante, o bucătărie complet funcțională, o masă de luat masa/lucru pliabilă, multe spații de depozitare și un sistem de încălzire Webasto.

 

Fuziunea frumoasă dintre eleganța tradițională și inovația contemporană este întruchipată de Type Holidays. Se așteaptă ca aceasta să reinventeze călătoriile pentru o nouă generație de exploratori cu designul său deosebit și interiorul său luxos. Teaserul Type Holidays oferă o avanpremieră a călătoriilor uimitoare ce se anunță pe măsură ce Citroen pregătește introducerea gamei “Holidays”.

Citroen Type HolidaysCitroen Type HolidaysCitroen Type HolidaysCitroen Type HolidaysCitroen Type HolidaysCitroen Type HolidaysCitroen Type Holidays

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.