Home Promo Configuratorul Dacia Spring e online: mașina se poate precomanda

Configuratorul Dacia Spring e online: mașina se poate precomanda

de Răzvan Măgureanu
configurator dacia spring


Dacia a dat drumul la configuratorul Dacia Spring după ce acesta a fost blocat câteva ore din cauza afluxului imens de clienți. 

Dacia în era electrică: peste 6000 oameni au intrat pe configuratorul Dacia în același timp și site-ul s-a blocat. 1500 oameni au reușit să își precomande mașina. Între timp site-ul s-a deblocat. Cu acest număr de comenzi dacia Spring va fi cu siguranță cea mai vândută mașină electrică anul acesta din România.

Pentru început, Dacia Spring se poate precomanda în versiunea de top Comfort Plus. Aceasta vine standard cu aer condiționat manual, sistem multimedia cu navigație și ecran tactil de 7 inchi, geamuri electrice față și spate, tapițerie din piele sintetică de culoare neagră cu inserții Orange, cameră de marșarier. Standard sunt și cele trei culori exterioare iar noi credem că cea mai atractivă este cenote blue.

Singurele opțiuni sunt cablul de încărcare Mode 2 pentru AC care costă 150 euro și priza de încărcare la DC cu 30 kW care costă 300 euro. 

Prețul versiunii Confort Plus este de 18.100 euro iar cu cele două opțiuni ajunge la 18.550 euro.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.