Știri Tehnologie

Garmin prezintă un nou sistem de infotainment la CES – posibil să fi scăpat și prima imagine cu interiorul noii generații Volvo S/V 60

Garmin este o companie din sectorul tech cu sediul în America, bine-cunoscută pentru sistemele sale de navigație – însă ei vor de acum și o felie mai consistentă din sectorul auto-electronic.

În cadrul ediției de anul acesta a CES – Consumer Electronics Show – din Las Vegas, Garmin a prezentat conceptul unui sistem de infotainment auto complet nou, în mod interesant el fiind integrat în cabina unui model nespecificat de la Volvo. La o privire atentă veți sesiza rapid elementele deja tradiționale într-un Volvo din era modernă – touchscreen localizat central pe verticală (modul „portret”, nu „landscape”) sau selectorul de viteze, precum și butoane și materiale deja familiare. În schimb, acest interior nu a mai fost văzut vreodată pe un Volvo din noile generații lansate până acum, astfel încât putem specula că am putea avea de-a face cu interiorul noilor generații S60/V60 – seria 40 iese din calcul datorită dimensiunilor aparente.

Desigur, este foarte posibil ca totul să fie „vaporware” – și Volvo să le fi oferit celor de la Garmin doar un șablon modificat pentru a nu asocia noul sistem al companiei cu vreun model existent. În ceea ce privește sistemul în sine, acesta are câteva caracteristici interesante. Spre exemplu butoanele rotative de control au „fețe” digitale și control touch, există suport wireless pentru controlul sistemului de pe un smart device de către pasageri, în timp ce sistemul de navigație poate inclusiv să acceseze aplicații precum Accuweather Go pentru a modifica ruta aleasă în funcție de condițiile meteo.

 

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE