Home Modele noi Honda ZR-V este noul SUV compact pentru piața europeană

Honda ZR-V este noul SUV compact pentru piața europeană

de George Grosu
blank

Honda ZR-V este noul model SUV compact al producătorului japonez bazat pe platforma noului Civic și care va debuta pe piața europeană în anul 2023.

Conducerea companiei japoneze a anunțat recent lansarea unui nou model SUV compact pentru piața europeană în cursul anului 2023. Noul model SUV compact de la Honda, se va poziționa în gamă între actualele modele HR-V și CR-V. Cei din conducerea producătorului nipon nu au dorit să dezvăluie prea multe detalii legate de noul lor model SUV compact, cu excepția faptului că acesta va fi disponibil exclusiv cu motorizări hibride și că va concura în segmentul C, alături de modele deja consecrate precum Toyota RAV4, Kia Sportage și Hyundai Tucson.

Trei SUV-uri Honda noi din 2023

De fapt, un model cu același nume este comercialiazat deja pe piața din China de la care probabil versiunea pentru piața europeană va împrumuta o parte din stilul caroseriei și configurația interiorului. Din fotografiile cu varianta modelului ZR-V pentru piața din China, putem observa cu ușurință designul acestuia inspirat din cel al modelului HR-V comercializat în Statele Unite ale Americii, dar ale cărui forme sunt radical diferite de cele ale modelului HR-V comercializat pe piața din Europa.

În ceea ce privește propulsia, conducerea Honda a anunțat că, noul model ZR-V va fi dotat cu sistemul full hibrid e:HEV și care probabil va fi același cu cel utilizat pe modelul HR-V, respectiv cu un motor de 1,5 litri care furnizează 131 CP.

Noul SUV compact ZR-V deschide practic o nouă etapă a strategiei europene de electrificare a brandului Honda. După acesta, vor urma și alte modele SUV cu propulsie hibridă. Noul model din segmentul SUV compact, marchează o evoluție importantă în gama Honda, marca concentrându-se și mai mult pe acest segment care se află într-o continuă creștere.

blank
Honda Design
blank
Honda ZR-V
blank
Honda ZR-V
blank
Honda ZR-V

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?